Ana Sayfa Haberler Apple’dan Yeni Mac Pro için iMac Pro Araştırması!

Apple’dan Yeni Mac Pro için iMac Pro Araştırması!

0
Yeni Mac Pro 2019

Apple, iMac Pro’yu satın alan müşterilerine bir anket göndererek, hangi özelliklerin onları cihaza çektiğini ve iMac Pro’yu sevip sevmediklerini sorduğu ortaya çıktı.

Anket sorularının bazıları kullanıcılar tarafından Twitter’da paylaşıldı. Ankette, Thunderbolt 3 bağlantı noktaları, Xeon W işlemcileri, T2 yongası, harici ekran desteği gibi birçok iMac Pro özelliği yer alıyor. Kullanıcıların bu özelliklerden kendilerine göre en önemli iMac Pro özelliklerini belirtmeleri isteniyor.

Anketin Asıl Amacı Yeni Mac Pro Olabilir

Apple, düzenli olarak veya zaman zaman müşterilerine anketler gönderebiliyor. Şirketin bu son anketinin yeni Mac Pro gibi profesyonel kullanıcılara yönelik cihazları için yaptığı bir araştırma olduğu düşünülüyor. Şirketin müşteri beklentilerini karşılamak için araştırma yaptığı belirtiliyor. Müşterilerden gelen yanıtlara göre, yeni iMac Pro ve Mac Pro gibi cihazlar için sunulacak özellikler belirleniyor olabilir.

Apple’ın Nisan 2017’de duyurduğu iMac Pro, yeni Mac Pro’nun öncüsü oldu. Şu anda Apple, profesyonel kullanıcı tabanının ihtiyaçlarını karşılamak için düzenli güncellemeleri kolaylaştıracak yüksek kalitedeli ve yüksek verimli modüler bir Mac Pro üzerinde çalışıyor.

Apple’ın Mac Pro için çalışan “Pro Workflow Ekibi” adında özel bir ekibi bulunuyor. Apple yöneticileri, ekibin yeni Mac Pro’yu VR ve üst düzey prodüksiyonları üstlenebilecek en üst düzey masaüstü sistemi yapmaya adadığı söyleniyor. Mac Pro ve diğer Apple ürünlerini profesyonel kullanıcılara uyarlamak için bu son anketin arkasında bu ekip yer alıyor olabilir.

Phil Schiller ve Craig Federighi geçtiğimiz yıl, çöp kutusu şeklindeki 2013 Mac Pro’nun kısıtlayıcı boyutunun ve donanımsal özelliklerinin yeterli olmadığını itiraz etti. Apple, hatasından ders almış ve gelecekteki Mac Pro için iddialı.

Apple, Eylül veya Ekim 2019 yeni Mac Pro’yu piyasaya sürmeyi planlıyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz