Ana Sayfa Haberler iPhone SE 2020’ye gece modu getirdik!

iPhone SE 2020’ye gece modu getirdik!

0

Sihirli Elma YouTube kanalında sizler için farklı içerikler üretmeye devam ediyoruz. iPhone SE 2020 gece modu konusunda büyük bir eksikle karşımıza çıktı. Ancak Sihirli Elma olarak, bu sorunu çözdük.

iPhone SE 2020 gece modu sorununu çözdük!

Apple’ın en yeni uygun fiyatlı telefonu iPhone SE 2020, tek bir kamera ile karşımıza çıkıyor. Bu kamera başarılı fotoğraflar çekse de gece moduna sahip değil. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri bu sorunu çözdüğümüz videomuz ile baş başa bırakalım.

Neural Cam ile gece modu getirdik!

Eğer bir iPhone SE 2020’yi satıp alıp, karanlık bir ortamda fotoğraf çekerseniz fotoğrafınızda bazı detaylar olmayabilir. Apple, iPhone SE’nin kamerasının modlarının arasına gece modu koymasa bile, 19.99 TL’ye satın aldığımız NeuralCam uygulaması ile bu sorunu çözdük.

NeuralCam, App Store’da 19.99 TL fiyat etiketi ile karşımıza çıkıyor. iPhone 6’dan iPhone 11 Pro Max’e kadar birçok iPhone’da çalışan bu uygulama, kullanıcıların daha etkili gece fotoğrafları çekeceğini iddia ediyor. Bu uygulamayı Sihirli Elma YouTube kanalında daha önce incelemiş ve fikirlerimizi söylemiştik. Şimdi ise, gece modu olmayan iPhone SE’de bu uygulamayı test ettik.

Videomuzu izledikten sonra fikirlerinizi ve yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın. Ayrıca NeuralCam gibi farklı uygulamalar dikkatinizi çekmişse, yorumlarda bizlerle paylaşabilirsiniz. İyi seyirler!

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz