Ana Sayfa Haberler Apple, geliştiriciler için yeni beta sürümlerini yayınladı

Apple, geliştiriciler için yeni beta sürümlerini yayınladı

0

Apple, geliştiriciler için iOS 13.6, iPadOS 13.6, tvOS 13.4.8, macOS 10.15.6 ve watchOS 6.2.8 için yeni beta sürümlerini yayınladı.

Apple, geliştiricilere yeni beta sürümlerini yayınladı

Apple, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği WWDC20 etkinliğinde duyurduğu yeni işletim sistemlerinin beta sürümlerini yayınlamasının ardından bir önceki işletim sistemi için beta sürümlerinde yayınlamayı sürdürüyor.

iOS 13.6 ve iPadOS 13.6 için yayınlanan üçüncü beta sürümünde Sağlık uygulamasına yenilikler geldi. Uygulamanın Belirtiler bölümünde kullanıcılar, vücut ve kas ağrıları, iştah değişiklikleri, öksürük, baş dönmesi, bayılma, baş ağrısı, bulantı gibi çeşitli semptomları eklemelerini mümkün hale getiriyor. Bu sayede belirtileri zaman içerisinde gözlemleme ve doktoruyla paylaşma fırsatı oluyor.

Ayrıca Apple News uygulamasına, okumaya başlanan haberde kaldığınız yeri kaydedip ardından uygulamadan çıkmayı sağlayan bir özellik eklendi geldi. Buna ek olarak Apple News+ Audio özelliği dair bazı detaylarda iOS 13.6’da yer alıyor.

Apple’ın geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği WWDC2020 etkinliğinde tanıttığı iOS 14‘de yer alan özellikler arasında bulunan CarKey özelliğinin iOS 13.6 ile tanıtılması planlanıyor. Bu konuda BMW ile yoğun olarak çalışan Apple, bu özelliği ilk olarak 2021 BMW 5 serisinde sunacak.

Bununla birlikte geri kalan beta sürümlerinde yalnızca bazı hataların düzentilmeleri ve performans geliştirmeleri bulunuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz