Ana Sayfa Haberler Apple ile dalga geçen Samsung kutu içeriğini azaltacak

Apple ile dalga geçen Samsung kutu içeriğini azaltacak

2

Samsung’un 2021’de piyasaya çıkacak Galaxy S21‘i, SamMobile aracılığıyla Kore medya sitelerinden gelen raporlara göre, kutuda bir güç adaptörü veya kulaklık içermeyebilir.

Apple ile dalga geçen Samsung kutu içeriğini azaltacak

Bu yılın başlarındaki söylentiler, Samsung’un bu aksesuarları gelecekteki akıllı telefon modellerinden çıkarmayı düşündüğünü, ancak Samsung’un iPhone 12 modellerini güç adaptörü veya EarPods olmadan sattığı için Apple ile alay etmesini engellemediğini söyledi.

samsung kutu içeriğini azaltacak

Apple’ın ‌iPhone 12‌ modelleri yalnızca bir USB-C – Lightning kablosuyla gönderiliyor. Apple, değişikliği duyururken, çevresel nedenlerle aksesuarların kaldırıldığını, ancak Apple’ın yeni iPhone serisinde kullanılan 5G modemlerin masraflarını azaltmak için güç adaptörünü ve EarPod’ları çıkardığına dair spekülasyonlar yapıldığını söylemişti.

Apple artık adaptör ve EarPod’lar gibi aksesuarlar sunmadığından, Samsung da aksesuarları akıllı telefonlara dahil etmek yerine ayrıca satarak maliyet tasarrufu yapmak isteyebilir. Kore kaynakları, güç adaptörünün ve kulaklıkların tüm S21 serisinde çıkarılabileceğini öne sürüyor, ancak Samsung’un kulaklıkları çıkarırken güç adaptörünü sunma durumu da bulunuyor.

Samsung geçmişte aynı şeyi yapmadan önce Apple’ın tasarım ve ürün kararlarıyla dalga geçmişti. Örneğin, Apple 2016’da kulaklık jakını ‌iPhone 7’den çıkardığında, Samsung da kulaklık jakını 2018 Galaxy S8’den çıkarmıştı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz