Ana Sayfa Haberler Yeni iMac’ler ve MacBook Pro’lar için güncellemeler

Yeni iMac’ler ve MacBook Pro’lar için güncellemeler

7

Geçtiğimiz akşam bir çok yazılım güncellemesi yayınlayan Apple, bu güncellemeler ile yeni iMac’ler, MacBook Pro’lar ve Thunderbolt teknolojisi için stabilite ve performans iyileştirmeleri sağlamayı hedefliyor.

Sihirli elma yazilim guncellemesi 2011 05

Yeni iMac’ler için güncellenmiş Mac OS 10.6.7 ile performans ve güvenlik güncelleştirmeleri, “EFI Güncellemesi 1.6″ ile Mac App Store hataları, Thunderbolt desteği ve grafik ile ilgili iyileştirmeleri geliyor.

Sihirli elma yeni imac 1a

Şubat ayında yenilenmiş MacBook Pro’lar için ise Apple “MacBook Pro Yazılım Güncellemesi 1.4” ile Thunderbolt iyileştirmeleri, harici monitör desteği ve 3D performansı konusunda iyileştirmeleri sunarken, “EFI Güncellemesi 2.1” ile de Boot Camp, Thunderbolt ve grafik iyileştirmeleri getiriyor.

Sihirli elma macbook pro family banner

Gerekli olan tüm güncellemeleri Apple menüsünden “Software Update”e tıklayarak ulaşabiliyoruz. Mac’imiz kendisi için gerekli olan güncelleştirmeleri buluyor, ve otomatik olarak yüklüyor.

Eğer güncelleştirmeleri ayrı ayrı görmek ve yüklemek istersek, aşağıdaki bağlantıları kullanabiliriz:


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


7 Yorumlar

  1. Goktug bey merhaba,
    Windows’dan Mac’a gecis yapmak gibi radikal bir karar {:))))} verip MacBook Pro’muzu siparis ettik. En cok guvendigim kaynak ise “Sihirli Elma”. iPhone’u etkili kullanmayi da Mustafa bey’in yazilarindan ogrenmistim. Sihirli elma’yi zaman zaman takip ediyorum. Tabiki simdilik teorik. cunku mac henuz elime ulasmadi.
    burada kafama takilan su: guncelleme ciktiktan sonra siparisi acilan (US Store’dan) bilgisayarlar guncellenmis olarak mi geliyor yoksa gelince ilk is “Sofware Update” mi olmali?
    yazilariniz ve yardimlariniz icin tesekkurler

    • Mehmet Bey Merhabalar,

      Öncelikle kararınızdan dolayı sizi kutlarım 🙂 Mac ailesine hoş geldiniz..!

      Sihirli Elma olarak mümkün olduğunca faydalı olmaya çalışıyoruz, umarız Mac’e geçiş sürecinizde Sihirli Elma’nın ufak da olsa bir katkısı olur… 🙂

      Sorunuza gelince, büyük güncellemeler genellikle yapılmış oluyor. Ancak diğer uygulamaların bazılarını güncellemek gerekebiliyor. Bu yüzden sizin de söylediğiniz gibi, aslında ilk iş hızlı bir internet bağlantısı ve “Software Update” olmalı 😉

      Tekrardan hayırlı olsun.. 🙂

  2. Göktuğ bey emekleriniz için çok teşekkür ederiz. oldukça faydalı bilgiler vererek bizlere yardımcı oluyorsunuz. sitenizi takip etmek büyük bir zevk. iyi çalışmalar…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz