Ana Sayfa MacOS MacLegion Bahar Paketi 2012 (10 uygulama $800 yerine $50!)

MacLegion Bahar Paketi 2012 (10 uygulama $800 yerine $50!)

11

Her sene birkaç defa çeşitli Mac uygulamalarının paketlenip çok daha uygun fiyatlara satıldığı özel paketleri (bundle) paylaşıyordum. Yine bahar aylarına geldik ve bir güzel paket daha, belki de en iyilerinden birisi karşımızda! 🙂 Tek tek alındığında $800’dan fazla ücret ödemek gereken 10 uygulama, paket halinde sadece $49.99! 🙂

Sihirli elma mac legion spring bundle 2012 banner

Mac Legion paketinde hile yok, kandırmaca yok. Her uygulamanın son sürümüne sahip oluyoruz, ve gelecek güncellemelere de ücretsiz sahip olabiliyoruz. 🙂 Paketin bitmesine 7 gün kaldığı için uzatmadan uygulamaları kısaca paylaşıyorum…

Billings Pro ($199.00)

Şık ve güçlü bir faturalama uygulaması Billings Pro. Aynı zamanda iPhone uygulaması da mevcut. Hem çok kullanıcıyı destekliyor, hem de zaman takibi yapılmasını da sağlıyor.

Sihirli elma mac legion spring bundle 2012 1 billings pro 1

Uygulama içerisindeki fatura şablonları sayesinde hem şık hem de profesyonel görünen faturalar hazırlamak mümkün.

Sihirli elma mac legion spring bundle 2012 1 billings pro 2

Kinemac ($299.00)

Kinemac güçlü bir gerçek zamanlı 3 boyutlu animasyon ve sunum uygulaması. Kinemac sayesinde çok basit bir şekilde 3 boyutlu ve 2 boyutlu animasyonlar hazırlayabiliyoruz.

Sihirli elma mac legion spring bundle 2012 2 kinemac 1

Özellikle iBookstore’da kitap yayınlamak isteyen ve çeşitli animasyonları nasıl yaratacağını merak edenler Kinemac’i inceleyebilirler… 🙂

Sihirli elma mac legion spring bundle 2012 2 kinemac 2

Moneywell ($49.99)

Bütçesini takip etmek isteyen, finansal durumunu kontrol almak isteyenler için gelsin Moneywell. 🙂 Günlük çay/kahve gibi masraflarımızı bile yazabileceğimiz bir esnekliğe sahip olan Moneywell, Lion’daki yeni özellikleri de destekleyen hem şık hem de basit bir uygulama.

Sihirli elma mac legion spring bundle 2012 3 moneywell 1

Hızlı filtreler ve akıllı filtreler sayesinde masraflarımızı, gelir/giderlerimizi ve yatırımlarımızı çok daha kolay bir şekilde kayıt altında tutabiliyoruz.

Sihirli elma mac legion spring bundle 2012 3 moneywell 2

Hydra Pro ($99.99)

Sıradan resimlerinizi sanatsal bir seviyeye taşımak ister misiniz? Ya da farklı pozlamalarla çekilmiş resimlerden şahane bir HDR resim hazırlamak? Hydra Pro, son zamanlarda iPhone’da ön plana çıkan fotoğrafçılık uygulamalarının Mac üzerindeki profesyonel bir hali diyebiliriz.

Sihirli elma mac legion spring bundle 2012 4 hydra pro 1

Eğer Aperture ya da Lightroom uygulamalarını kullanıyorsanız, Hydra Pro’yu bir eklenti olarak da kullanabilirsiniz. Özetle fotoğrafçılıkla ilgileniyorsanız Hydra Pro kesinlikle hoşunuza gidecek bir uygulama.

Sihirli elma mac legion spring bundle 2012 4 hydra pro 2

Circus Ponies Notebook ($49.95)

Not almak ve yapılacakları takip etmek için bir uygulama arıyorsanız elinizin altında olacak seçeneklerden bir tanesi de Circus Ponies Notebook olabilir.

Sihirli elma mac legion spring bundle 2012 5 circus ponies notebook

Özellikle bu kategorideki uygulamaların fiyatları düşünüldüğünde, böyle bir uygulamanın paketin içerisinde yer alması oldukça faydalı olmuş diyebiliriz.

Garagesale ($39.99)

Ülkemizde kullanımı pek iyi olmasa da eBay’de sıklıkla ürün satıyorsanız, tüm ürünleri ve satışları tek yerden yönetebileceğiniz bir uygulama olsun istemez miydiniz? 🙂

Sihirli elma mac legion spring bundle 2012 6 garage sale 1

Bir eBay iştiraki olan GittiGidiyor için bu uygulamanın kullanıldığına dair bir bilgi göremedim web sitesinde. Ancak böyle bir kullanıma imkan veriyor olsaydı eminim çok kişinin hayatını kolaylaştırırdı… 🙂

Sihirli elma mac legion spring bundle 2012 6 garage sale 2

Home Inventory ($14.99)

Evimizdeki eşyaların kaydını tutmamıza yardımcı olan Home Inventory, özellikle sigorta ya da polis raporu gibi durumlarda ne var ne yok ortaya dökmek için ideal uygulama gibi görünüyor… 🙂 Televizyon marka/modeli, oturma takımı, kitaplık, bulaşık makinası vb. önemli şeyleri kayıt altına almak için birkaç tıklama yeterli.

Sihirli elma mac legion spring bundle 2012 7 home inventory 1

Özellikle garanti belgeleri, faturalar vb. saklaması ve sonrasında bulması zor olan şeylerin de fotoğraflarını çekerek bu uygulamaya ekleyebiliyoruz. Böylece tüm kitaplığı ortalığa dökmeden de gerektiğinde anında bu belgelere göz atabiliyoruz. 🙂

Sihirli elma mac legion spring bundle 2012 7 home inventory 2

My Living Desktop ($29.95)

Masaüstü resminizden sıkıldınız mı? Masaüstünüzde farklı bir fotoğraf yerine bir video olmasını ister miydiniz? 🙂 My Living Desktop uygulaması sayesinde masaüstü arkaplanımıza HD kalitesinde videolar ekleyebiliyoruz.

httpv://www.youtube.com/watch?v=7Ea5gN0Nlxc

Şahane görüntüler ve ses efektleri ile masaüstümüzde sakinleştirici ve dinlendirici 28 farklı atmosfer yaratmak My Living Desktop ile çok kolay… 🙂

Sihirli elma mac legion spring bundle 2012 8 my living desktop 1

App Tamer ($14.95)

iOS ailesindeki uygulama çalışma mantığını hatırlıyor musunuz? Özel birkaç uygulama dışında, arka planda başka bir uygulama çalışmaz, sadece ekranımızdaki uygulama aktif olur. App Tamer da buna benzer “AutoStop” adı verilen bir özellik sayesinde Mac’imizde arkaplandaki uygulamaları geçici olarak durduruyor.

Sihirli elma mac legion spring bundle 2012 9 app tamer 1

Ne kadar verimli ve sağlıklı olabilir emin değilim, ancak doğru çalışan bir uygulamanın zaten arkaplanda çok fazla işlemci gücü harcamaması gerekiyor. Herkes için olmasa da, belirli bir kullanıcı kitlesi için faydalı olabilecek bir uygulama diyebiliriz.

Sihirli elma mac legion spring bundle 2012 9 app tamer 2

WhatSize ($12.99)

WhatSize, diskimizde yer kaplayan dosyaları kolayca görüntülemek ve yer kazanmak için güzel bir uygulama. Diskimizdeki dosyaları tarıyor, düzenliyor, filtreliyor ve derinlere inerek gereksiz dosyalardan kolayca kurtulmamızı sağlıyor.

Sihirli elma mac legion spring bundle 2012 10 whatsize 1

Ayrıca kopya olan dosyaları da bulan WhatSize, yer problemi yaşayanların işine yarayacak bir uygulama.

Sihirli elma mac legion spring bundle 2012 10 whatsize 2

Değerlendirme

Bu gibi paketlerle sık sık karşılaşıyorum aslında. Ancak genellikle faydası düşük ya da benzer uygulamaların bir arada yer aldığı paketler çıkabiliyor. Bu paket ise oldukça farklı uygulamaları bir araya getirmiş, ve en başta da paylaştığım gibi hilesiz, dertsiz tasasız bir paket.

Sihirli elma mac legion spring bundle 2012 1

Tek tek alındığında gerçekten $800’a satılan bu 10 uygulama sadece $49.99. Uygulamalardan birini ya da birkaç tanesini bile beğendiyseniz değerinin hakkını veren bu pakete sahip olmaktan memnun olacağınıza eminim… 🙂

Ayrıca ilk 5000 kişi arasında yer alırsanız $7’lık küçük bir uygulama olan Cinch uygulamasını da almış oluyorsunuz… 🙂

Mac Legion paketine detaylı göz atmak ve satın almak için web sitesine göz atabilirsiniz. Unutmayın, son 7 gün…


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


11 Yorumlar

  1. Daha değişik uygulamalar olsaydı iyi idi. MacUptade böyle bir paket ne zaman yapar acaba. Bir ara sizin sayenizde güzel bir paket sahibi olmuştum. Paralel desktop,1 password vs gibi programlar vardı onda..

  2. Mac ile yeni tanışmış biri olarak söylemek istediğim bir kaç şey var.Öncelikle sayfanızın 
    faydalı paylaşımları sayesinde acemiliğimi çabuk attım, bu paylaşımlar çok  yardımcı oldu bana, emeğinize sağlık,ikinci olarak gerçekten iyi ki geçmişim,geçmeden önce arkadaşlar o paraya sana şöyle makine kurarız,böyle makine toplarız gidip daha düşük makine alma dediler,dediler ama ben dinlemedim iyiki de dinlememişim,Mac’e geçip geçmemekte kararsız olan arkadaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.Gözünüzü şişirdim affola.

    • Çok teşekkürler paylaştığınız için, ben de MacUpdate paketini bu sabah yayınladım alternatif olarak 🙂 http://www.sihirlielma.com/2012/03/15/macupdate-bundle-2012/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz