Ana Sayfa Haberler MacLegion Sonbahar Paketi ($514 yerine $49)

MacLegion Sonbahar Paketi ($514 yerine $49)

2

Mart ayında duyurduğum MacLegion’ın ilkbahar paketinden sonra, şimdi de sonbahar paketi karşımızda! 🙂 Paketin içerisinde 11 uygulama var ve bu sefer toplamda $514 olan uygulamalara %90’lık bir indirim ile $49.99’a sahip olabiliyoruz.

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 bannerİlkbahar paketindeki gibi, MacLegion paketinde hile yok, kandırmaca yok. Her uygulamanın son sürümüne sahip oluyoruz, ve gelecek güncellemelere de ücretsiz sahip olabiliyoruz. 🙂 Paketin bitmesine 7 gün kaldığı için uzatmadan uygulamaları kısaca paylaşıyorum…

1. FX Studio Pro ($39.99)

Popüler iPhone uygulaması Instagram’ı duymayan kalmadı sanırım? 🙂 İşte bu uygulamanın içerisinde de 173 fotoğraf efekti, 40 farklı çerçeve ve 20 profesyonel fotoğraf düzenleme aracı yer alıyor.

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 1 fx studio pro

Belki profesyonel fotoğrafçılar için biraz basit kaçabilir, ancak fotoğraflarınıza sadece iPhone’da değil, Mac’inizde de güzel ve farklı efektleri hızlıca vermek istiyorsanız bu uygulama işinize yarayabilir… 🙂

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 1 fx studio pro 1

Sadece paketi satın alan ilk 5000 kişinin FX Stıdio Pro’ya sahip olacağını hatırlatayım… 🙂

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 1 fx studio pro 2

2. iTaskX ($115)

Mac üzerinde Microsoft Project tarzı bir uygulama mı arıyorsunuz? İndirimsiz fiyatı $115 (€80) olan iTaskX, büyük projeleri planlamak için işinize yarayacak bir uygulama.

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 2 itaskx

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 2 itaskx 1

3. Data Recovery Guru ($99)

Windows üzerinde zaman zaman ihtiyacım olan veri kurtarma uygulamalarına Mac üzerinde henüz hiç ihtiyacım olmadı. Time Machine sağolsun. 🙂 Ancak yine de hiç ihtiyacımızın olmaması dileklerimize rağmen, verilerimizi bir şekilde kaybetme riskimiz her zaman var.

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 3 data recovery guru

Data Recovery Guru işte bu noktada devreye giriyor ve verilerimizi kurtarabileceğini söylüyor. Test etme imkanım olmadığı için ne derece başarılı olduğu konusunda yorum yapamıyorum. Ancak eğer paketi beğendiyseniz ve normalde $100’lık bir veri kurtarma yazılımının elinizin altında olmasını istiyorsanız, hiç de fena bir tercih değil. 🙂

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 3 data recovery guru 1

4. MacFamilyTree ($59.99)

Zamanında Excel’de aile soyağacımızı çıkartmak için az uğraşmamıştım. 🙂 Hatta babamın hazırladığı bu dosyalar hala durur. Ancak Excel’de oldukça zahmetli ve çizmesi zaman alan bu konu için elbette çok güzel uygulamalar da mevcut. MacFamilyTree de bu amaca hizmet eden uygulamalar arasında.

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 4 mac family tree

Bir çok bilginin girilebilmesi ve düzenlenebilmesi çok kolay. Ayrıca farklı görselliklerle tüm aile soyağacını ortaya dökmesi de Excel’e göre çok büyük kolaylıklar getirdiği malum. 🙂 Eğer aile soyağacınızla ilgileniyor ve bunu güzel bir şekilde arşivlemek istiyorsanız, MacFamilyTree işinizi fazlasıyla görecektir.

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 4 mac family tree 1

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 4 mac family tree 2

5. Hype ($49.99)

Flash artık yerini HTML5’e bırakırken, Flash yerine HTML5 içerikleri oluşturmak için ortaya bir çok araç çıkıyor. Hype da bunlardan bir tanesi. Kolayca HTML5 animasyon ya da etkileşimli içerik üretmemize yardımcı oluyor.

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 5 hype

İçerisindeki editör sayesinde kodun içerisine de girebileceğimiz gibi, koda hiç bulaşmadan da bu güzel içerikleri üretmek mümkün oluyor. Eğer HTML5 ile kolay içerikler üretmek ve bunlara mobil cihazlarda, hatta iTunes Author ile hazırlayacağınız kitaplarda yer vermek istiyorsanız Hype’ı mutlaka denemelisiniz.

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 5 hype 1

6. PDF Nomad ($39.99)

PDF’lerle çok haşır neşir oluyor, bol bol PDF’ler üzerinde düzenleme yapıyorsanız PDF Nomad sizin için ilaç gibi gelecek bir uygulama.

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 6 pdf nomad

Bir çok özelliği tek bir yerde toplayan PDF Nomad, sayfa düzenlemekten, içerikleri değiştirmeye, doküman birleştirip parçalamaktan sayfaların boyutlarını değiştirmeye, hatta dergi hazırlamaya varana kadar pek çok farklı özelliğe sahip.

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 6 pdf nomad 1

Her ne kadar Mac’lerimiz PDF’lerle zaten iyi anlaşıyor olsa da, PDF’lere çok daha profesyonel yaklaşmak için seçilebilecek uygulamalardan biri PDF Nomad.

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 6 pdf nomad 2

7. MacJournal ($39.95)

Mac’inizde günlük tutmak için kullanabileceğiniz en iyi uygulamalardan biri MacJournal. Kolayca resim, müzik ve video ekleyebileceğiniz, düzenlemesi basit, güçlü bir uygulama olan MacJournal, aynı zamanda Blogger ve WordPress gibi popüler sistemlerle de entegre olabiliyor.

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 7 mac journal

Böylece blogumuzu Mac’imizde yazıp düzenleyip, uygun olan zamanda bu yazıları internetteki blogumuza gönderebiliyoruz.

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 7 mac journal 1

8. DiskAid ($24.90)

iPhone, iPad ve iPod’umuzdaki tüm bilgilere ve verilere kolayca erişmek, hatta bunları kopyalamak ister misiniz? İşte o halde aradığınız uygulama DiskAid.

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 8 disk aid

DiskAid ile;

  • Herhangi bir iOS cihaza veya cihazdan dosya ve klasör kopyalayabiliyoruz.
  • Müzik ve videolara erişebiliyoruz.
  • iOS cihazlarındaki bu müzikleri Mac’imize aktarabiliyoruz.
  • SMS’lere, kişi bilgilerine, arama geçmişine erişebiliyor ve kopyalayabiliyoruz.

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 8 disk aid 1

9. AppFresh ($14.99)

App Store’dan indirdiğimiz uygulamalarımızı güncellemek çok kolay. Peki ya diğerleri? Hala App Store dışında da pek çok uygulama var. AppFresh, tüm bu uygulamalarımızın güncel olup olmadıklarını kontrol ediyor ve kolayca güncelleyebilmemizi sağlıyor.

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 9 app fresh

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 9 app fresh 1

10. Playback ($15.00)

Evinizde Playstation 3 ya da XBox360 var mı? Peki Mac’inizdeki resim, müzik ve videoları bu cihazlarınız üzerinden televizyonunuzda izlemek ister miydiniz? 🙂

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 10 playback

Apple TV’niz varsa buna hiç gerek yok, ancak evinde Apple TV’si olmayan, ancak bir oyun konsolu olanlar için de güzel çözümler mevcut. Playback sayesinde Mac’imizdeki resim, müzik ve videoları bu cihazlarımız üzerinden televizyonumuza aktarabiliyoruz. 🙂

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 10 playback 2

11. CleanApp ($14.99)

Her ne kadar Mac’ten uygulama silmek kolay olsa da, App Store dışından yüklediğimiz bazı uygulamalar, silindikten sonra arkalarında bazı artıklar bırakabiliyorlar. Log dosyaları, plist’ler vb. artıklardan kurtulmak için CleanApp gibi bir uygulama kullanabiliyor ve Mac’imizin biraz daha temiz kalmasını sağlayabiliyoruz.

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 11 cleanapp

Özellikle çok sık uygulama yüklüyor ve siliyorsak CleanApp gibi bir uygulama çok işimize yarayabilir.

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 11 cleanapp 1

Değerlendirme

Açıkçası şimdiye kadar tanıttığım paketler içerisinde içeriği en zayıf paketlerden biri olduğunu söyleyebilirim bu paketin. Ancak böyle paketlerin güzelliği, tek uygulama için bile alınabilecek paketler olması. Böylece diğer ufak uygulamaların da kendilerini gösterme fırsatları olabiliyor.

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 big 2

Benim bu pakette dikkatimi en çok çeken ilk 3 uygulama şunlardı:

  • FX Studio Pro
  • iTaskX
  • Data Recovery Guru

Bu uygulamaların toplam fiyatı bile $255’ı geçiyor. Ayrıca;

  • MacFamilyTree
  • Hype
  • MacJournal

gibi pratik uygulamaları da düşünürsek, birdenbire zaten $400’ı buluyoruz. 🙂

Herkesin ilgisini çeken uygualamalar elbette farklı olacaktır, ancak paketin fiyatını kurtardığı sürece, her zaman avantajlı bir satın alma yapmak mümkün… 🙂

Paketi satın almak için buraya ya da aşağıdaki resme tıklayabilirsiniz.

Sihirli elma mac legion fall bundle 2012 big 1


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


2 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz