Ana Sayfa Haberler Yeni iPad ve MacBook Pro Tanıtım Etkinliği (Canlı Yayın)

Yeni iPad ve MacBook Pro Tanıtım Etkinliği (Canlı Yayın)

8

Güncelleme:

Mavericks Mac App Store’da ÜCRETSİZ olarak yayınladı! Tıklayın ve indirin! 🙂

Elbette indirme işlemi devam ederken “Mavericks’e Geçmeden Önce Yapmamız Gereken Hazırlıklar” yazısına da mutlaka göz atmanızı öneriyorum… 🙂

+++

Geçtiğimiz hafta açıklanan etkinlik bugün gerçekleşiyor, ve Apple’dan yeni ürünleri açıklaması bekleniyor. Başta iPad ailesi olmak üzere, MacBook Pro ailesi’nin de güncellenmesi beklenen bu etkinlikte aynı zamanda Mavericks ve Mac Pro için de lansman tarihlerinin açıklanması bekleniyor. Peki başka bir sürpriz olabilir mi?

Sihirli elma yeni ipad macbook pro etkinlik 22 ekim davetiye

Bu akşam yeni neler açıklanacak?

Güncelleme:

Apple bu akşamki etkinliği canlı olarak yayınlayacak. 🙂 19:15’te başlayacak sohbetimiz sonrasında biz de sizler gibi Apple’ın etkinliğini koltuklarımıza kurulup izleyeceğiz. Etkinliği izlemek için 20:00’de bu bağlantıya tıklayabilirsiniz: http://www.apple.com/apple-events/october-2013/

Apple’ın bu akşamki etkinliğinde yeni iPad ve iPad mini’nin tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca MacBook Pro’ların da Haswell işlemcilerle birlikte yenileneceği kesin gibi.

Ayrıca yeni Mac işletim sistemi Mavericks’in ve WWDC’de tanıtılan Mac Pro’nun da lansman tarihlerini bu etkinlikte duymayı bekliyoruz.

Sihirli elma yeni ipad macbook pro etkinlik 22 ekim mac pro

Ancak bu ürünlere ek olarak Apple’ın birkaç farklı konuda da küçük sürprizler yapması bekleniyor:

Apple TV. Aslında Apple TV yeterince başarılı bir ürün diyebiliriz. Ancak yeni nesil iOS cihazlarına yaklaşacak şekilde hem Bluetooth 4.0 hem de 802.11ac desteği ile birlikte küçük bir yenilik geçirmesi ihtimal dahilinde.

Sihirli elma yeni ipad macbook pro etkinlik 22 ekim apple tv

Mac mini. MacBook Air, MacBook Pro, iMac ve Mac Pro güncellenirken Mac mini’yi unutmak ayıp olurdu sanırım. 🙂 Bu etkinlikte Apple’dan en azından bir teknik özellik güncellemesi (Haswell işlemciler?) görebiliriz Mac mini için.

Sihirli elma yeni ipad macbook pro etkinlik 22 ekim ipad mini

iWork paketi. iWork for iCloud’u yakın zamanda tanıtan Apple, artık bu uygulamalarını da Mac platformunda günceller diye umuyorum. Ancak bu ümidim yaklaşık 2 senedir devam ediyor… 🙂 Bu etkinlikte hem uygulamalar güncellenebilir, hem de uzun zamandır beklediğimiz Türkçe arayüze de kavuşabiliriz belki de…

Sihirli elma yeni ipad macbook pro etkinlik 22 ekim iwork

Etkinlik 20:00’de, sohbetimiz 19:15’te başlıyor

Bu akşamki etkinlik daha öncekilerde olduğu gibi Türkiye saatiyle 20:00’de başlayacak. Biz de yine iPhone Türkiye editörü Mustafa Tan ile birlikte, 19:15 gibi canlı radyo yayını ile sohbetimize başlayacağız. Canlı radyo yayınını yapacağımız oynatıcı da 19:15 gibi bu sayfada yer alacak.

IMG 4698

Apple’ın hangi etkinliği canlı video yayını ile yayınlayıp yayınlamayacağı pek belli olmuyor. 🙂 Bu yüzden biz de son birkaç saat kalana kadar bilemiyoruz. Ancak Apple’ın etkinliği canlı yayın olarak yayınlayıp yayınlamayacağı belli olduğunda buradan paylaşacağız.

Güncelleme:

Öyle görünüyor ki Apple bu akşamki etkinliği canlı olarak yayınlayacak. 🙂 Apple TV sahipleri “Apple Events” kanalı üzerinden etkinliği şu anda görüntüleyebiliyorlar. Ayrıca etkinliği Apple.com üzerinden de izlemek mümkün!

 

Eğer Apple etkinliğini canlı olarak yayınlarsa biz de sizler gibi ekran karşısına geçerek etkinliği heyecanla takip edeceğiz. Ancak Apple eğer bir canlı yayın paylaşmazsa, bu sefer biz iPhone 5s lansmanında olduğu gibi canlı radyo yayınıyla birlikte gelişmeleri paylaşmaya çalışacağız.

Ayrıca etkinliği takip edebilmeniz için gereken yabancı blog’ların adreslerini de burada paylaşacağız.

Akşam 19:15’te görüşmek üzere…! 🙂

Sohbetimiz bitti. Bizimle beraber bu heyecanı paylaştığınız için teşekkürler. 🙂 Tekrarını aşağıdan dinleyebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


8 Yorumlar

  1. Yeni ipadler ve mavericks’i sabırsızlıkla bekliyorum. Yakın zamanda Amerika’dan bir tanıdığım Türkiye’ye gelecek. İnternet üzerinden satın alıp ondan bana bir ipad getirmesini isteyeceğim. Ancak yeni ipadlerde çok büyük bir yenilik olmayacaksa 4. nesil bir furbished ipad almayı planlıyorum. Furbished ürünlerde sorun olma ihtimali nedir sizce? Daha önce deneyen birisi tavsiye etti bana da 🙂 Fiyat anlamında büyük fark oluyor.

    Bir de konu dışı yazacağım kusura bakmayın. Aşağıda linkini verdiğim growl başlığında bir soru sordum. Cevap verirseniz sevinirim :

    http://www.sihirlielma.com/2011/05/19/growl/

  2. mavericks 2 dakika önce benim app storede yayinlandi…yüklemek icin en az 1 ay beklemek iyi olur diye düsünüyorum…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz