Ana Sayfa Haberler Apple’ın bu akşamki özel etkinliğinde neler bekleniyor?

Apple’ın bu akşamki özel etkinliğinde neler bekleniyor?

4

Apple’ın beklenen etkinliği bu akşam Türkiye saati ile 19:00’da başlıyor. Etkinlikte yeni bir iPhone ve iPad tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak bunlara ek olarak birkaç sürpriz de yapabilir Apple.

sihirli-elma-21-mart-etkinlik-iphone-ipad-macbook-hero.png

Apple’ın özel etkinliği bu akşam 19:00’da

Apple geçtiğimiz sene bu dönemdeki etkinliğinde Apple Watch’tan bahsetmişti. Bu sene ise Watch ile ilgili olarak sadece yeni kayışlarını tanıtması bekleniyor.

Türkiye saati ile 19’da başlayacak olan etkinlik, Eylül ayından beri Apple’ın ilk büyük etkinliği olacak. Bu sebeple araya oldukça uzun zaman girdiği için kendini özleten Apple’dan farklı bir sürpriz beklentisi de var. 🙂

sihirli-elma-21-mart-etkinlik-iphone-ipad-macbook-2.jpg
iPhone 5s, yoksa iPhone SE mi?

Neler bekleniyor?

iPhone 5s boyutunda yeni bir iPhone, iPad Air boyutunda yeni bir iPad Pro, yeni Apple Watch kayışlarının çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ancak bunlara ek olarak yeni işlemcilerle yenilenmiş MacBook’ları da görürsek şaşırmayalım.

Bu akşamki etkinlikte neler olabileceğine ilişkin detaylar için “Apple’ın özel etkinliği 21 Mart’ta” yazısına göz atabilirsiniz.

sihirli-elma-21-mart-etkinlik-iphone-ipad-macbook-1.jpg

Nasıl izlenir?

Önceki diğer etkinliklerde olduğu gibi etkinlik internet üzerinden canlı yayınlanacak. Apple’ın kendi teknolojisini (HTTP Live Streaming (HLS)) kullanabilen tüm cihazlardan etkinlik izlenebilecek:

Apple’ın Mart 2016 özel etkinlik sayfası için şuraya göz atabilirsiniz: http://www.apple.com/apple-events/march-2016/


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


4 Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz