Ana Sayfa Haberler iPhone 8 Türkiye çıkış tarihi

iPhone 8 Türkiye çıkış tarihi

0

Apple, Türkiye web sayfasında yaptığı minik güncellemeyle iPhone 8’in 20 Ekim’de çıkacağını kesinleştirdi.

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelleri, iPhone X’in gölgesinde kalsalar da Apple dünyasından bugüne kadar uzak duran pek çok kişi için ideal birer seçenek. 12 Eylül’de yapılan tanıtımda da gördüğümüz üzere, kasanın içindeki donanım gücü açısından Face ID haricinde iPhone X ile kayda değer bir farkları yok. Sihirli Elma yeni yayın dönemi için hazırladığımız ilk videoda, bu konuya da değinmiştim:

Bu nedenle satışları da Apple’ın planladığı üzere, “2017 iPhone modellerinin yarısını karşılayacak” düzeyde devam ediyor. ABD, Japonya ve İngiltere gibi ilk parti ülkelerin ardından, iPhone 8’i tecrübe etme sırası Türkiye’ye geldi. Apple Türkiye web sayfasında yer alan bilgiye göre, yeni iPhone modelleri 20 Ekim‘de piyasaya sürülecek.

Ürünün fiyatı halen belirsizliğini koruyor, ancak özellikle dolarda son dönem yaşanan dalgalanmalar bizi tedirgin etmiyor desek yalan olur.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz