Ana Sayfa iOS iOS 12: Otomatik Güncellemeler Özelliği Nasıl Etkinleştirilir?

iOS 12: Otomatik Güncellemeler Özelliği Nasıl Etkinleştirilir?

0

iOS 12, gözle görülür yeniliklerin yanısıra sunduğu küçük ancak kullanışlı özelliklerle göz dolduran bir güncelleme konumunda. iOS 12’nin sunduğu küçük ancak kullanışlı özelliklerden biri şüphesiz Otomatik Güncellemeler özelliği. iOS sürümünü güncel tutmayı seven kullanıcıları cezbedecek bu özellik sayesinde iPhone veya iPad için iOS güncellemeleri otomatik olarak indirilip yükleniyor.

iOS 12 Otomatik Güncellemeler özelliğini nasıl etkinleştirebileceğinizi öğrenmek için bu yazımızdaki adımları takip edebilirsiniz.

iOS 12 Otomatik Güncellemeler Özelliğini Etkinleştirme

Apple, iOS 11 ile yazılım güncellemeleri için “Daha Sonra Hatırlat” seçeneğini sundu. iOS 12 bunu tamamen değiştirecek bir özellik olan Otomatik Güncellemeler özelliğini beraberinde getiriyor.

Not: Otomatik Güncellemeler özelliğini etkinleştirmeniz durumunda, kurulum işleminde karşılaşılabilecek herhangi bir soruna karşı iyi bir yedekleme stratejisine sahip olduğunuzdan emin olmanız gerekiyor. Bu yedekleme stratejisini iCloud ile kolayca sağlayabilirsiniz.

Adım 1: Ayarlar uygulamasını açın.

Adım 2: Genel menüsüne ve ardından Yazılım Güncelleme menüsüne dokunun.

Adım 3: Ekranın en üstünde yer alan Otomatik Güncellemeler seçeneğinin yanındaki Açık/Kapalı ibaresini kontrol edin. Eğer ki Kapalı yazıyorsa seçeneğin üstüne dokunarak gelen ekrandaki anahtarın yeşil yani etkin olup olmadığını kontrol edin. Etkin değil ise etkin hale getirin.

iOS 12, bu sonbaharda iOS 11’i çalıştıran tüm iOS cihazlar için yayınlanacak. Daha öncesinde iOS 12’yi deneyimlemek isterseniz iOS 12 Public Beta’yı iPhone, iPad veya iPod touch’ınıza yükleyebilirsiniz. Beta güncellemelerinin kararlı olmadıklarını, günlük kullanımda sorun çıkarabilecek birtakım hatalara sahip olabileceklerini unutmayın.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/06/26/ios-12-public-beta-nasil-kurulur/]


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz