Ana Sayfa TV 4. ve 5. Nesil Apple TV için tvOS 11.4.1 Yayınlandı

4. ve 5. Nesil Apple TV için tvOS 11.4.1 Yayınlandı

0

Apple, dördüncü ve beşinci nesil Apple TV için tasarlanan tvOS işletim sistemine küçük bir güncelleme olan tvOS 11.4.1‘i verdi. tvOS 11.4.1, AirPlay 2 için destek sunan bir güncelleme olan tvOS 11.4’ün yayınlanmasından yaklaşık bir ay sonra gelmiş oldu.

tvOS 11.4.1, Apple TV’deki Ayarlar uygulamasının Sistem > Yazılım Güncelleme menüsünde OTA yolu ile şimdi indirilebilir. Otomatik Yazılım Güncellemeleri seçeneği etkin olan Apple TV sahipleri için tvOS 11.4.1 güncellemesi otomatik olarak indirilecek ve yüklenecektir.

tvOS 11.4.1 Güncellemesi ile Sunulan Özellikler

Küçük bir tvOS 11.x.x güncellemesi olan tvOS 11.4.1, tvOS 11.4’ün yayınlanmasın sonrası ortaya çıkan sorunları gidermek ve performans yükseltmeleri için sunuluyor. Apple, tvOS güncellemeleri için sürüm notları paylaşmadığından dolayı yeni yazılımla ne gibi özelliklerin sunulduğunu tam olarak bilemiyoruz.

tvOS 11.4.1’in tvOS 11 işletim sisteminin son güncellemelerinden biri olması kuvvetle muhtemel. Apple, Haziran ayındaki Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı’nda tvOS 12’yi tanıttı ve bu sonbaharda en yeni tvOS sürümünü yayınlayacağını duyurdu. tvOS 12, beta olarak şu anda kayıtlı Apple geliştiricileri ve Beta Yazılım Programı kullanıcıları için kullanılabiliyor.

tvOS 12, kimlik doğrulama işlemini daha da kolaylaştıran Zero sign-on olanağı başta olmak üzere,  iPhone ve iPad’deki parolalarını Apple TV’ye otomatik doldurma, ekran koruyucusu olarak kullanılmak üzere yeni hava fotoğrafları gibi birçok yeni özelliği sunarken, Apple TV’yi hem Dolby Vision hem Dolby Atmos onaylı tek çevrimiçi oynatıcı haline getirecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz