Ana Sayfa Haberler Kısa Süre için Ücretsiz iOS Uygulamaları (19 Temmuz)

Kısa Süre için Ücretsiz iOS Uygulamaları (19 Temmuz)

4

Bike ME: Extreme 3D Biking Game

Bike ME-Extreme 3D Biking Game

En heyecan verici sonsuz koşu oyunlarına benzer olan Bike ME, beş şık karakterle bisikletle oynanabilen, heyecanlı bir 3D aksiyon oyunudur.

(0,99 ABD doları)

Uygulamayı İndir


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


4 Yorumlar

  1. Haber içeriği güzel, ellerinize sağlık.

    Fakat ilk defa SihirliElma bünyesinde kolaylıkla alt alta tek sayfada verilebilecek 8 uygulamanın, sadece tık uğruna 8 farklı sayfaya koyulduğunu tecrübe ediyorum. Sayfalardaki uygulamaların uzun uzun açıklamaları falan olsa nispeten anlaşılabilir, ama bu haliyle bu durum beni ziyadesiyle üzdü.

    • Merhaba Furkan. Öncelikle ilgin için teşekkür ederiz. Duvar kağıtları ve uygulamalar paylaşımlarımızın sunumlarını daha iyi hale getirmek için görüşlerinizi dikkate aldığımızdan emin olabilirsin.

  2. Sizi severek takip ediyoruz ama işi tık haberciliğine götürmeniz kalitenize gölge düşürüyor. Bir de sayfa numaralarının hemen altında bulunan üzerinde bir sonraki sayfaya geçecekmiş gibi ok işareti olan tuzak reklamlar çok canımı sıktı.

    • Merhaba Menderes. Görünüm kaynaklı sorunlar çözülecek, bundan yana şüpheniz olmasın. Gelen geri bildirimleri dikkate alarak gelecekteki içeriklerimizde ona göre düzenlemeler yapacağımızdan emin olabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz