Ana Sayfa Haberler iPhone ve iPad için En İyi Artırılmış Gerçeklik Uygulamaları

iPhone ve iPad için En İyi Artırılmış Gerçeklik Uygulamaları

0
En İyi Artırılmış Gerçeklik (AR) Uygulamaları

iPhone ve iPad için en iyi artırılmış gerçeklik uygulamaları adına App Store’daki ücretsiz veya ücretli uygulamaları ve oyunları sizin için derledik.

iOS 11 ile tanıtılan ARKit ile birçok AR (Artırılmış Gerçeklik) uygulaması App Store’daki yerini aldı. iOS 12 ile artırılmış gerçeklikte çıtayı yükselten Apple, ARKit 2‘yi duyurdu ve artırılmış gerçeklik adına önemli geliştirmeleri geliştiriciler için sundu.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/07/02/arkit-2-nedir-ar-guncellemesi/]

İlk olarak WWDC 2017’de duyurulan ARKit, geliştirici dünyasını heyecanlandırmıştı. ARKit, geliştiricilerin kendi uygulamalarında yüksek bilgi birikimlerini kullanarak iPhone veya iPad’in kamerası ile artırılmış gerçeklik uygulamaları oluşturmalarına yardımcı oluyor. iOS 11, artırılmış gerçekliğin önünü açarken, iOS 12, bu teknolojinin daha iyi hale gelmesini sağlıyor.

ARKit, iOS 11 veya daha sonraki sürümlerin yüklü olduğu iPhone 6s veya üstü iPhone modellerinde, iPad Pro ve 9.7 inç yeni iPad‘de kullanılabiliyor. Özellikle, ana kamera modülünde artırılmış gerçeklik için özel geliştirmeler sunulan iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus‘ta artırılmış gerçeklik uygulamalarının en iyi performansı sunacağını söyleyelim.

Bugün, iPhone ve iPad için en iyi artırılmış gerçeklik uygulamaları derledik.

En İyi Artırılmış Gerçeklik Uygulamaları

WWF Free Rivers

WWF Free Rivers Uygulaması

WWF Free Rivers, nehir sistemlerinin doğa ve insan uygarlığı üzerindeki güçlü etkisini ve bu hayati doğal sistemlere nasıl zarar verebileceğimizi veya koruyabileceğimizi gösteren eşsiz bir eğitim aracıdır.

Uygulama, Afrika savanları, Himalaya dağları veya Güneydoğu Asya’nın nehir deltası gibi farklı nehir sistemlerini işlemek için ARKit teknolojisinden yararlanıyor.

Animasyonlu, etkileşimli modeller, nehirlerin çevreyi nasıl beslediğini ve insanların nehrin akışını ve sağlığını nasıl etkilediğini gösteriyor.

Uygulamayı İndir


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz