Ana Sayfa Haberler iOS 12 Golden Master (GM) Ne Zaman Yayınlanacak?

iOS 12 Golden Master (GM) Ne Zaman Yayınlanacak?

1
iOS 12 GM Golden Master Ne Zaman

iOS 12 Golden Master (GM) ne zaman yayınlanacak? İşte iOS 12 GM’in muhtemel çıkış tarihi.

Apple’ın Eylül ayı özel etkinliğinin düzenleneceği güne artık sayılı günler kaldı. Tahmin edebileceğiniz üzere Eylül ayı özel etkinliğinin iOS için anlamı oldukça büyük. Yaz dönemi boyunca geliştiriciler ve halka açık Beta Yazılım Programı kullanıcıları tarafından test edilen en yeni iOS güncellemesinin çıkış tarihi bu etkinlikte duyurulacak.

Apple, iOS 12’nin herkese açık final sürümünü genellikle Eylül ayı özel etkinliğinden 6 veya 7 gün sonra yayınlıyor. Bir de iOS 12 GM yani Golden Master var tabii ki. Geliştiriciler için iOS 12’nin final sürümü anlamına gelen Golden Master sürümü herkese açık olarak yayınlanan final sürümüne denk oluyor.

iOS 12 Golden Master Ne Zaman Yayınlanacak?

iOS 12 GM’in ne zaman yayınlanacağıyla ilgili tahmin yürütebilmek için Apple’ın Eylül ayı özel etkinliğinin düzenleneceği tarihi bilmek gerekiyor. Cupertino merkezli şirket henüz etkinliği için herhangi bir duyuru yapmadı, ancak etkinlik için öne çıkan tarih 12 Eylül Çarşamba.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/20/2018-iphone-serisinin-tanitim-tarihi-ortaya-cikti/]

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2018/08/27/fransiz-radyo-istasyonu-bu-yilki-iphone-etkinliginin-tarihini-acikladi/]

Apple, etkinlik için 12 Eylül tarihini seçecek olursa iOS 12 GM’in çıkış tarihi olarak 12 Eylül’ü rahatlıkla söyleyebiliriz.

Eylül ayı özel etkinliği Türkiye saati ile 20:00’da başlayacak. Muhtemelen etkinlik yaklaşık 2, 2.5 saat sürecek. Etkinliğin tamamlanmasından kısa bir süre sonra iOS 12 GM sürümü geliştiriciler ve halka açık Beta Yazılım Programı kullanıcıları için yayınlanacak.

iOS 12 GM sürümünü cihazına yükleyen kullanıcılara iOS 12’nin herkese açık final sürümü gelmeyecek. Kullanıcıların GM yerine herkese açık final sürümünü alabilmek için cihazlarına yükledikleri konfigürasyon profilini kaldırmaları yani silmeleri gerekiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz