Ana Sayfa iPhone iPhone Xs, Xs Max ve iPhone XR’a 3 Boyutlu Görüntüleyici İle Bakın!

iPhone Xs, Xs Max ve iPhone XR’a 3 Boyutlu Görüntüleyici İle Bakın!

0
iPhone Xs, Xs Max ve iPhone XR

Halen hangi yeni iPhone’u almak istediğinizden emin değilseniz ve boyutlarını tam olarak görmek istiyorsanız bu 3 boyutlu görüntüleyici site ile eğlenceli ve interaktif bir şekilde yeni modellere detaylı bir şekilde bakabilirsiniz.

Bildiğiniz üzere Apple’ın iPhone’ları kıyasladığı bir sayfası mevcut, ancak bu sayfa fiziksel tasarımından ziyade daha çok kağıt üzerindeki özellikleri kıyaslıyor. Ve daha çok rakamları ve metinleri kullanıcılara sunuyor.

iPhone Xs Tasarımı

Daha detaylı, eğlenceli ve interaktif karşılaştırmalar için Xs, Xs Max ve Xr modelleri de akıllı telefonları 3D şekilde görüntüleyen siteye eklendi. Hotspot 3D ismindeki bu web sitesinde şu an tanıtılan modellerin oldukça yüksek çözünürlüğe sahip halleri mevcut. Sadece cihazı değil aynı zamanda Xr’de tanıtılan yeni renkleri de burada görmeniz mümkün.

Fare ile hareket ettirerek bakmanın yanı sıra en alttaki butonlardan önden, üstten, soldan ve diğer taraflardan cihazları kıyaslamanız mümkün. Buna ek olarak sitede yeni modellerin milimetrik ölçülerine de yer veriliyor.

Bu şekilde boyut olarak da az – çok bir fikre sahip olabiliyorsunuz. Bir mağazaya gidip deneyimleme şansınız yoksa ve online olarak sipariş edecekseniz, bu ölçüleri görerek kendinize boyut olarak en uygun modeli seçebilirsiniz.

Sadece Xr değil, aynı zamanda diğer modellerin de renklerine ulaşmanız mümkün. Ayrıca iPhone modellerinin yanı sıra diğer telefonları da 3 boyutlu olarak görebildiğinizi de eklemiş olalım.

Hotspot 3D isimli web sitesine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz