Ana Sayfa Apple Apple Sağlık Uygulaması ve Pokemon Go Beraber Çalışacak

Apple Sağlık Uygulaması ve Pokemon Go Beraber Çalışacak

1
Pokemon Go, Apple Sağlık Uygulamasıyla Entegre Oluyor

Gelecek güncelleme ile birlikte popüler artırılmış gerçeklik oyunlarından olan Pokemon Go, Apple Sağlık uygulamasıyla beraber çalışabilecek. Oyunun geliştiricisi Niantic güncellemeyi bugün duyurdu.

Yeni bir özellik olan Macera Senkronizasyonu, Pokémon Go uygulaması çalışmadığında bile şeker ve yumurta kazanmanızı sağlamak için uygulamanın saydığı yürüyüş mesafelerini kullanacak.

Niantic, bu özelliğin ayrıca Pokémon Go kullanıcılarına etkinlik istatistiklerinin yanı sıra inkübatör ve şeker ilerlemesi hakkında haftalık bir özet sunacağını belirtiyor.

Eğitmen profili sayesinde, Pokémon Go kullanıcıları her hafta yürüdüğü kilometre sayısını görebilecek. Ayrıca ulaşılan her bir kilometre için ödül kazanacak.

Macera Senkronizasyonu özelliği yakında yayınlanacak güncelleme ile iPhone’lara gelecek. Sonrasında ise Google Fit ile beraber Android işletim sistemine sahip cihazlarda da kullanılabileceği belirtiliyor.

Hatırlanacağı üzere oyun bir dönem ülkemizde çok fazla oynanmıştı. App Store’dan ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz Pokemon Go, yurt dışındaki popülerliğini ise halen devam ettiriyor. Ayrıca oyunun 90 gün içerisinde 600 milyar dolarlık kazanç ile mobilde en hızlı kazanan oyun olduğu belirtiliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz