Ana Sayfa Apple Redd ‘Kanıyorduk’ video klibi tamamen iPhone X ile çekildi

Redd ‘Kanıyorduk’ video klibi tamamen iPhone X ile çekildi

0

Alternatif müzik grubu Redd, yeni video klibini çıkarttı. Redd ‘Kanıyorduk’ tamamiyle iPhone X ile çekilen ilk müzik videosu oldu. Detaylar haberimizde!

Redd’in yeni klibi, albümün en fazla dinlenen şarkılarından, “Kanıyorduk” şarkısına yapıldı. Kapadokya, Kıbrıs ve Isparta gibi birbirinden farklı coğrafyalarda çekimi yapılan klip, sadece iPhone X kullanılarak şarkının ruhuna uygun atmosferlerde çekildi.

iPhone XS ve XS Max’in LTE Hızı iPhone X’dan Daha İyi!

Tamamen iPhone X ile çekildi

Redd ‘Kanıyorduk’ müzik klibi, büyük ve pahalı kamera ekipmanları yerine tamamiyle iPhone X ile çekilen ilk müzik videosu olma özelliğini taşıyor. Klibin yönetmen koltuğunda ise grubun diğer videolarını da çeken Redd’in gitaristi Güneş Duru var.

Redd ‘Kanıyorduk’ Apple Music’te yerini aldı

Grubun gitaristi olan ve klibin yönetmenliğini yapan Güneş Duru, ““iPhone uzun ve zahmetli hazırlıklar yapmadan, dilediğim yerde özgürce, planladığım gibi bir video çekebilmemi sağladı. Cebimde güzel bir sahne, bana özgü bir resim oluşturmama aracılık eden bir kamera taşıyor olmak benim için çok kıymetli” dedi.

Türkiye’de iPhone X ile çekilen ilk video klip olma özelliğine sahip olan “Kanıyorduk”un çekimlerinde aksesuar olarak sadece DJI Osmo ve popüler video çekim uygulaması FiLMiC Pro kullanıldı.

Çekilen müzik klibi, 29 Ekim Pazartesi gününe kadar sadece Apple Music’te yayınlacak. Klibin başka hangi platformlarda yayınlanacağı hakkında bir bilgi verilmedi.

2005 yılından bu yana müzik yapmaya devam eden Redd grubunun üyeleri arasında Doğan Duru, Güneş Duru ve Berke Özgümüş bulunuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz