Ana Sayfa Apple iPhone XR Türkiye fiyatı açıklandı!

iPhone XR Türkiye fiyatı açıklandı!

0
iphone xr

Uzun zamandır merakla beklenen yeni iPhone modellerinin fiyatları bir bir açıklarınıyor. iPhone XR‘ın Türkiye fiyatı açıklandı!

iPhone Xs ve Xs Max’in Merakla Beklenen Türkiye Fiyatı Açıklandı!

Uygun fiyatlı yeni iPhone XR kaç TL?

Apple’ın geçtiğimiz aylarda tanıttığı yeni amiral gemi modelleri iPhone XS ve iPhone XS Max‘e ek olarak, uygun fiyatlı seçenek olarak aileye katılan iPhone XR fiyatı nihayet belli oldu.

iPhone XS, XS Max ve XR Türkiye çıkış tarihi Apple tarafından resmi olarak açıklandıktan kısa bir süre sonra, Turkcell ise XR fiyatını duyurdu. LCD ekran kullanan iPhone XR, ülkemizde Turkcell’in açıkladığı fiyatlara göre, 64 GB’lık sürümü için 7.399 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak. 128 GB’lık sürüm ise 7.799 TL olarak listelenmiş durumda.

iphone xr

iPhone 5c ile karşımıza çıkan rengarenk iPhone modellerinin devamı diyebileceğimiz 6 farklı renk seçeneğine sahip XR 64 GB, dilerseniz ayda 1231,52 TL taksitle 6 ay taksitle satın alınabiliyor.

Ön satışa özel olarak AirPods kulaklıklar da yüzde 50 indirimiyle birlikte gelen XR fiyatları maalesef pek uygun fiyatlı olmadı. 64 GB dahili depolamaya sahip iPhone X ise 8.499 TL satış fiyatına sahip. iPhone XS,  XS Max ve XR modellerinin teslimat tarihi içinse 30.11.2018 tarihi işaret ediliyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz