Ana Sayfa Apple iPhone Xs Max’in Üretimi Yarı Yarıya İndirilebilir!

iPhone Xs Max’in Üretimi Yarı Yarıya İndirilebilir!

0
iPhone Xs Max'in Üretimi Yarı Yarıya İndirilebilir!

Analistler tarafından yayınlanan raporlara göre teknoloji devi Apple, 2019 yılında iPhone Xs Max modelinin üretimini yarıya indirecek.

Ülkemizde satılan en pahalı iPhone unvanına sahip modelin üretimi 2019 yılında yarıya indirilebilir.

Uzun süredir bu denli az talep almayan firma, 2. mali çeyrekte Xs Max’in üretimini %48 oranında düşürebilir. Şirket, taleplerdeki azlıktan dolayı Eylül ayında tanıtılan modeller için indirime gitmişti.

Ocak ayı itibariyle firmanın 2. çeyreği başlıyor. Ocak, Şubat ve Mart aylarını kapsayan mali çeyrekte yeni modellerin üretiminde düzenleme yapılması bekleniyor.

Bu düzenlemeden sonra üretilecek iPhone sayısının 50 milyon adetten 45 milyon adete düşeceği tahmin ediliyor. Xs Max’in bu rakamın ciddi bir kısmını oluşturduğu eklenen notlar arasında.

Düşük olan talebin, eski iPhone’unu getiren kullanıcılar için yeni satın alımlarda geçerli 450 dolara kadar indirim sunularak artırılmaya çalışıldığı aktarılıyor.

Ülkemizde de satışta olan Xs Max’in fiyatı 64 GB depolama alanına sahip sürüm için 10.799 TL’den başlarken, 256 GB depolama alanına sahip sürüm 12.099 TL. Bu yıl ilk defa gördüğümüz 256 GB depolama alanına sahip sürümün fiyatı ise 13.999 TL.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz