Ana Sayfa Apple Apple’ın Yeni Video Yayın Servisi için Orta Vadeli Abonelik Hedefi 100 Milyon

Apple’ın Yeni Video Yayın Servisi için Orta Vadeli Abonelik Hedefi 100 Milyon

0
Apple Video Yayın Servisi

Apple, uzun süredir beklenen video yayın servisini duyurmasından birkaç hafta öncesinde analiz firması Wedbush önemli bir rapor paylaştı. Raporda, Cupertino merkezli şirketin yeni video yayın verisi için 100 milyon abonelik hedefinin gerçekçi bir orta vadeli hedef olduğu belirtiliyor. Şirketin gelecekte ana rakibi haline gelecek olan Netflix’in şu anda kabaca 150 milyon abonesi bulunuyor.

Analiz firması Wedbush, orijinal içerik oluşturmanın çok uzun sürebileceği için Apple’ın bu hedefe ulaşabilmesinin önünde orta vadeli bir süreç olduğuna dikkat çekiyor.

Hisse Başına 15 Dolarlık Bir Kazanca Neden Olabilir

Wedbush, Apple’ın mevcut rakiplerine karşı yapması gereken çok şeyi olduğunu söylüyor. Wedbush, Apple’ın yayın servisinde hedefine ulaşması durumunda şirketin hisse başına yaklaşık 15 dolar ekleyeceğini öne sürüyor.

Apple, 25 Mart’ta düzenleyeceği etkinliğinin resmi davetinde “Şov Zamanı!” etiketini kullandı. Etkinliğin odak noktasında yeni servisler ve özellikle video akış hizmeti olacak.

Ayrıca, Apple’ın yayıncılarla anlaşmış olması durumunda abonelik temelli planlarını sunması da muhtemel gözüküyor; ayrıca, yükseltilmiş bir Apple TV uygulaması da etkinlikte görülebilir.

Etkinlikte yeni cihaz veya cihazların duyurulma ihtimali oldukça düşük gibi duruyor. Her ne kadar ufukta AirPods 2, AirPower, 9.7 inçlik yeni bir iPad ve özel olarak geliştirilmiş iPad mini olsa da şirketin bunları etkinlikte duyurması beklenmiyor. Bunun yerine bir basın açıklamasıyla yeni cihazların duyurulması ve piyasaya sürülmesi bekleniyor.

25 Mart etkinliği Apple tarafından canlı olarak yayınlanacak. Etkinlikteki duyuruları her şeyi ile sizlerle buluşturacağız. Etkinliğe dair detaylara buradaki haberimizden ulaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz