Ana Sayfa Apple Apple Arcade oyunları başka platformlarda da oynanabilecek

Apple Arcade oyunları başka platformlarda da oynanabilecek

0

Financial Times’ın yayınladığı rapora göre Apple, yakın zamanda çıkacak olan Apple Arcade servisi için yüz milyonlarca dolar harcıyor. Financial Times’a göre Apple’ın bu iş için ayırdığı bütçe 500 milyon doların üzerinde. Paranın büyük bir kısmı oyunların mobil platformda kendilerine özel olması için harcanacak, fakat mobil harici platformlar için durum farklı olabilir.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/10/apple-arcade-icin-hangi-oyunlar-duyuruldu/]

Apple Arcade oyunları başka platformlara da gelecek

Projenin geliştirilmesinde rol alan ve isim vermek istemeyen bir yetkili, Apple’ın, Arcade’de olacak 100 oyun için şimdiden firmalara milyonlarca dolar teşvik verdiğini belirtti. Söz konusu yetkili, oyunların mobil platformda tamamen Apple’a özel olacağını, ancak belirli bir ayrıcalıklı dönemden sonra oyunların PC, Xbox, PlayStation ve Nintendo Switch üzerinden de oynanabileceğini belirtti.

Arcade, Disney, Sega, Lego, Cartoon Netwoek ve Konami gibi tanınmış markaların yanında Annapurna Interactive, WayForward, Klei Entertainment gibi stüdyoları da içerecek. Aboneliğe sonradan yeni oyunlar ve yeni stüdyolar da eklenecek.

Apple, 2019 sonbaharında iPhone, iPad , Mac ve Apple TV‘de, 150’den fazla ülkede piyasaya sürülmesi planlanan Arcade servisinin fiyatını henüz açıklamadı. Arcade’deki tüm oyunlar, reklamsız ve uygulama içi satın alma işlemlerine gerek kalmadan tam özellikli, oynayabileceğiniz deneyimler olacak. 

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/03/apple-arcade-ile-gelecek-en-iyi-oyunlar/]

Apple Arcade’e App Store’da özel bir sekme yoluyla erişilebilecek.

Siz ne düşünüyorsunuz? Arcade oyunları içinde oynamak istediğiniz bir oyun var mı? Servisi beğendiniz mi? Servise abone olmayı düşünüyor musunuz? Yorumlarda belirtiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz