Ana Sayfa Apple Haftanın iOS uygulamaları (28 Nisan 2019)

Haftanın iOS uygulamaları (28 Nisan 2019)

0
Haftanın iOS Uygulamaları

iOS cihazlar için popüler uygulama mağazası App Store’da yer alan farklı kategorilerdeki milyonlarca uygulama arasından gözümüze çarpan, deneyimlediğimiz iOS uygulamaları sizlerle paylaşıyoruz.

Bu haftanın iOS uygulamaları arasında fotoğraflarda istemediğiniz kısımları kaldırabileceğiniz bir fotoğraf uygulaması, bitkilerin, çiçeklerin türlerini ayırt etmenize yardımcı olabilecek bir uygulama ve son olarak yediğiniz yiyeceklerin kalori takibini eğlenceli bir biçimde yapabileceğiniz güzel bir yardımcı var.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/04/26/ios-13-konsept-tasarimi-oldukca-ilgi-cekti/]

TouchRetouch

The Guardian gibi gazeteler tarafından da incelenip yüksek puanlar almayı başaran TouchRetouch bu haftanın iOS uygulamaları listesine girmeyi başarıyor. Söz konusu uygulama yardımıyla fotoğraflarınızda istemediğiniz bir ayrıntıyı rahatlıkla kaldırabilirsiniz. Uygulama, içerisinde yer alan yapay zeka algoritması sayesinde sildiğiniz kısmı otomatik olarak doldurur. Böylece fotoğraflarınız doğal görünür ve istediğiniz görünüme kavuşmuş olur. TouchRetouch uygulaması şu an App Store üzerinde 12,99 TL fiyat etiketine sahip. Uygulama içerisinde ayrıca bir uygulama içi satın alım bulunmuyor.

PlantSnap

Hepimiz arada sırada doğaya çıkmak, şehrin stresinden uzaklaşmak isteriz. Doğaya çıktığımızda bitkileri inceler, türlerini de merak ederiz. Bu uygulama tam da bunu yapmanızı sağlıyor. Türlü türlü bitkinin ve çiçeğin fotoğrafını çekmeniz yeterli. Bu iOS uygulaması PlantSnap sizin için bitkinin türünü saptıyor. Fakat şunu da belirtmekte yarar var ki her zaman yüzde yüz doğru sonuç veremiyor. Uygulama App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir. Ancak Premium kullanıcı olmak istiyorsanız aylık 2,99 TL ödemeniz gerekmekte.

Calory

Yaz ayları yaklaşıyor ve biraz kilo verip fit bir görünüme kavuşmak hiçte fena olmaz. Bunun için yapmanız gereken yediklerinize dikkat etmek ve mümkünse kalori takibi yapmak. Çok sayıda kalori uygulamasına ev sahipliği yapan App Store, geçtiğimiz dönemin en iyi kalori takibi uygulaması olarak “Calory” uygulamasını seçti. Bu uygulama size kolayca, saniyeler içerisinde kalori takibi imkanı sunuyor. Tek yapmanız gereken yediklerinizden sonra bunları Calory uygulamasına kayıt etmek. Ve bunu alışkanlık haline getirmek. Uygulama App Store üzerinden 19,99 TL’ye indirilebilir.

Bu haftalık önerilerimiz bu kadar. Sizin de önerdiğiniz, kullanmaktan zevk aldığınız iOS uygulamaları varsa lütfen yorumlarda belirtiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz