Ana Sayfa Apple Apple yeni Mac Pro’yu ve Pro Display XDR’ı tanıttı!

Apple yeni Mac Pro’yu ve Pro Display XDR’ı tanıttı!

0

Apple bugün, Mac’in en gelişmiş versiyonu olan Mac Pro’yu duyurdu. Bununla birlikte duyurulan ve fiyatıyla da dudak uçuklatan Apple Pro Display XDR, görenleri büyülemeyi başardı.

[bkz url=https://www.sihirlielma.com/2019/06/03/watchos-6-tanitildi-iste-tum-ozellikler-ve-detaylar/]

Mac Pro gücü ile rakipsiz

Maksimum performans, genişletme ve yapılandırılabilirlik için tasarlandığı belirtilen yepyeni Mac Pro, 28 adede kadar iş istasyonu sınıfı Xeon çekirdeğe, 1.5 TB kapasitesiyle yüksek performans gösteren bellek sistemine, sekiz adet PCIe genişletme yuvasına ve dünyanın en güçlü grafik kartıyla birlikte sunulan bir grafik mimarisine sahip. 
Apple, kendi tasarladığı Apple Afterburner hızlandırıcı kartı da bugün yapılan konferans ile duyurdu. Bu kart, üç adet 8K ProRes RAW videonun aynı anda oynatılmasına olanak tanıyor. 
Pro Display XDR adlı yeni monitör ise, P3 genişlik ve 10 bit renk, 1.600 nit değerinde oldukça yüksek bir parlaklık, 1.000.000:1 kontrast oranı ve geniş görüntüleme açısıyla 32 inç Retina 6K ekrana sahip. Yeni Mac Pro ve Pro Display XDR, Apple’ın bugüne kadar profesyonel kullanıcılara sunduğu en güçlü araçlar olarak belirtiliyor. Söz konusu ekran fiyatı ile de dudak uçuklatıyor.
Apple Pro Display XDR 4,999 dolar fiyat etiketiyle satılacak. Cihazın ayağı ise 999 dolar fiyata sahip olacak. 

Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz