Ana Sayfa App Store 2019’un en iyi uygulamaları ve oyunları açıklandı

2019’un en iyi uygulamaları ve oyunları açıklandı

0

Apple, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da en iyi uygulamaları ve oyunları seçti. 2019’un en iyi uygulamaları ve oyunları belli oldu. Şirket ayrıca uygulama kültüren yön geren trendleri de duyurdu.

Apple’ın Global Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Phil Schiller, “Dünyanın her yerinden geliştiriciler, kültürü etkileyecek ve hayatlarımızı değiştirecek inovatif uygulamalarla hepimize ilham veriyor. Bu yıl, bunu daha da güçlü bir şekilde hissettik. 2019’da App Store’un En İyi Uygulamaları ve Oyunları arasında yer alan kazananlar, tüm dünyada bağlantı kurma, yaratıcılık ve eğlenceye duyduğumuz isteği yansıtıyor,” dedi.

2019’un en iyi uygulamaları

2019’un en iyi uygulamaları her platform için ayrı ayrı belirlendi. Buna göre, gücünü artırılmış gerçeklikten alan fotoğraf uygulaması Spectre Camera, yılın iPhone uygulaması oldu. Yılın iPad uygulaması ise dijital defter uygulamalarından biri olan Flow by Moleskine seçildi.

Yılın Mac uygulaması ve yılın Apple TV uygulaması da sırasıyla Affinity Publisher ve The Explorers seçildi. Affinity Publisher, kullanıcılara profesyonel düzeyde tasarımlar yapma imkanı sunerken; The Explorers, kullanıcıların fotoğraf ve videolarla doğanın kapsamlı bir “görsel envanterini” oluşturmasını sağlıyor.

Yılın uygulamaları ile birlikte yılın trendli de açıklandı. Apple’a göre, bu yılın uygulama trendi hikaye anlatımını kolaylaştırmak oldu. Bu açıdan Anchor (Anchor FM), Unfold (Unfold Creative), Steller (Expedition Travel Advisor), Over (Over, Inc) ve Wattpad (Wattpad Corp) gibi uygulamalar örnek gösterildi.

2019’un en iyi oyunları

2019’un en iyi oyunları da yine her platform için ayrı ayrı belirlendi. Yılın iPhone oyunu Sky: Children of the Light olurken, yılın iPad oyunu Hyper Light Drifter seçildi.

Yılın Mac oyunu ise GRIS oldu. Yılın Apple TV oyunu da Wonder Boy: The Dragon Trap olarak belirlendi.

Son olarak, yılın Apple Arcade oyunu da açıklandı. Simogo’nun geliştirdiği, Annapurna Interactive tarafından yayınlanan Sayonara Wild Hearts burada ipi göğüsleyen isim oldu.

Yılın oyun trendini de açıklayan Apple, en popüler oyunlara yeni bir soluk getirme durumuna dikkat çekti. Bu yıl, tüm dünyadan geliştiriciler iOS’e dünya genelinde tanınmış markaları taşıyan bir oyun dalgası getirdi. Bu oyunların her biri gelişmiş teknolojilere, cesur bir tasarıma ve mobil aygıtlarda mümkün olabileceği tahmin bile edilmeyen bir derinlik ve kaliteye sahip inovatif özellikler sunuyor.

Bunun içinde aşağıdaki oyunlar örnek gösterildi:

“Mario Kart Tour (Nintendo), Minecraft Earth (Mojang), Pokémon Masters (DeNA Co), Assassin’s Creed Rebellion (Ubisoft), Gears POP! (Microsoft Corporation), The Elder Scrolls: Blades (Bethesda) ve Call of Duty: Mobile (Activision Publishing)”


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz