Ana Sayfa Haberler Apple gündem değerlendirme

Apple gündem değerlendirme

0

Sihirli Elma olarak farklı videolarımıza bu sefer Sihirli Elma Apple gündem değerlendirme videoları ile devam ediyoruz. Bu videomuzda bu haftanın Apple hakkındaki gelişmeler ve bu gelişmelerin gelecekte bizleri neler ile karşılaştıracağına yakından bakacağız.

Apple gündem değerlendirme

Apple hakkında Hakkı Alkan ile gündem değerlendirme videomuzda herkesin en çok merak ettiği konulardan birisi olan iPhone 9 ve Apple cihazlara gelen en yeni özelliklere değiniyoruz. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bıraklım. İyi seyirler!

Neler konuştuk?

Apple’ın son zamanlardaki gündemi aslında herkesin bildiği bir konu olan iPhone 9. Uygun fiyatlı olması beklenen modelin Mart ayının son günlerinde karşımıza beklenirken bir diğer sorun ise tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsü. Özellikle Çin’de etkisini gösteren ve hızla ilerleyen salgın, Apple’ın Çin’de bulunan fabrikalarını da etkiliyor. Bu da dolaylı olarak iPhone 9 veya iPhone  11 üretimi gibi ciddi konuları sıkıntıya sokabiliyor. Sohbetimizde konu hakkında yapılan resmi açıklamaları ve kendi yorumlarımızı konuştuk.

Videoyu izledikten sonra sizler de aşağıdaki yorumlar kısmında bizler ile fikirlerinizi paylaşmayı unutmayın!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz