Ana Sayfa Haberler iPhone 12’nin kamera tasarımı tahmin ettiğimiz gibi olabilir!

iPhone 12’nin kamera tasarımı tahmin ettiğimiz gibi olabilir!

0

iPhone 12 hakkında sızıntılar gelmeye devam ederken bu sızıntılar ile beraber oluşturulan konsept sayıları da giderek artıyor. Ortaya çıkarılan sızıntılara göre oluşturulan bir konsept, bazı hayalleri gerçeğe kavuşturuyor.

Hayaller gerçek mi oluyor?

Ortaya çıkarılan konseptte, daha küçük bir çentik görülebiliyor. Bu küçük çentik, kullanıcıların yıllardır Apple’dan istediği “Biraz küçük olmaz mıydı?” sorusunun cevabı olarak karşımıza çıkıyor.

Her şey bir yana, değişen tek şey çentik boyutu değil. Çentikle beraber arka kameralarda da bazı değişiklikler var. Bu yıl iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max’de gördüğümüz kamera dizilimine bir  tarayıcı eklenmiş. Doğru tahmin ettiniz, 4. nesil iPad Pro’da gördüğümüz LİDAR tarayıcı burada da var. Böylelikle AR uygulamalarındaki performansla beraber arka plan derinliği konusunda da yeni iPhone’lar daha başarılı olacak.

Genel olarak konsept üzerinden anlayabildiğimiz detaylar bu şekilde. Şimdi geriye kalan tek şey bir 6 ay daha beklemek olacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz