Ana Sayfa Haberler iPhone’da en işlevsel uygulamalar!

iPhone’da en işlevsel uygulamalar!

0

Sizler için hazırladığımız bilgi dolu ve faydalı videolara iPhone’da işlevsel uygulamalar neler sorusuna cevap vererek devam ediyoruz. Bu videomuzda sizler için seçtiğimiz uygulamaları anlatıyor ve sizlere ne işe yaradıklarından bahsediyoruz.

İşte tercih ettiğimiz uygulamalar!

iPhone’daki favori uygulamalarımız neler?

Evden çalışmaya başladığımız şu günlerde teknolojik cihazlarımızdaki kullanım alışkanlıklarımız da değişti. Artık evde sıkça zaman geçirdiğimiz zamanlarda telefonlarımız ile daha fazla iş yapıyoruz. Bu iş yoğunluğu arasında dosya göndermek, iş takibi yapmak, yazı yazmak ve verimli vakit geçirmek gibi detaylar da var. Biz de sizler için hazırdığımız bu videoda bazı uygulamalardan bahsettik. Not tutmak ve notlarımızı paylaşmak için kullandığımız Keep uygulaması, yapacağımız işleri ve detayları unutmamak için Minimalist uygulaması, bilgisayarımızda veya telefonumuzda kopyaladığımız metinleri hafızasında tutan Copied uygulaması gibi birçok uygulamadan bahsettik. Bu uygulamalara ek olarak aldığımız çoklu ekran resimlerini tek parça hale getiren ve sınırsız bir şekilde dosya gönderemizi sağlayan sistemlerden de bahsettik. Kısaca baktığımızda bu uygulamalar iPhone’u daha çalışkan hale getiren ve onlardan daha fazla verim almamızı sağlayan uygulamalar. Bizim sizler için seçtiğimiz uygulamalara ek olarak sizler de kendi kullandığınız uygulamaları bizlerle yorumlar kısmından paylaşın.

Ayrıca bahsettiğimiz uygulamaları siz de indirmek isterseniz, hepsinin linklerini videomuzun açıklamalar kısmında paylaştım. İyi seyirler!

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz