Ana Sayfa Haberler iPhone 12 hakkında kafalar karışık!

iPhone 12 hakkında kafalar karışık!

0

iPhone 12 hakkında ortaya çıkan haberler tüm hızıyla devam ediyor. Yeni seri hakkında her geçen gün farklı haberler ve sızıntılar duymaya devam ederken bu seferki haber iPhone 12 serisinde çentiğin nasıl olacağı hakkında. Bazı sızıntılar bu çentiğin hiç olmayacağını bazı sızıntılar ise çentiğin bu sefer çok farklı bir şekilde geleceğini söylüyor.

iPhone 12’de çentik nasıl olacak?

iPhone 12 hakkında ortaya çıkan sızıntılar devam ederken bu seferki konu iPhone 12’nin ekranında nasıl bir çentik olacağı hakkında. Apple analisti Ming-Chi-Kuo, iPhone 12’de ekran çentiğinin küçüleceğini iddia ediyordu. Başka sızıntılara göre ise iPhone 12 serisinin tamamen çentiksiz bir şekilde karşımıza çıkacak.

 

iphone 12 ekran çentiği

Apple’ın telefonlarında kullandığı Face ID teknolojisi yüz tanıma konusunda kızılötesi gibi teknolojiler kullanarak başarılı işler çıkartıyor. Face ID’nin de çentik kısmında bulunuyor olması, çentiğin tamamen ortadan kalkma ihtimalini zorlaştırıyor. Bundan dolayı da çoğu kişi çentiğin küçülmesinin daha büyük bir ihtimal olduğunu söylüyor. Peki sizin fikirleriniz neler?


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz