Ana Sayfa Apple Bayramda, evde dinleyebileceğiniz Apple Podcast önerileri

Bayramda, evde dinleyebileceğiniz Apple Podcast önerileri

0

Bu yıl Ramazan Bayramı’nı geçen yıllardan farklı olarak evlerimizde geçireceğiz. Apple da sunduğu Podcast önerileri ile bayramı evde keyifli şekilde geçirmemize yardımcı oluyor.

Apple’dan Podcast önerileri

Apple cihazlardan ulaşılabilen Apple Podcast’leri arasında bilgilendirici ve eğlendirici pek çok hikaye sizleri bekliyor. Kolaylıkla alışacağınız bir kullanıcı deneyimi ile Öne Çıkan Podcast’ler, yeni ve dikkate değer yayınlar, çok takip edilen Podcast’lerin yeni bölümleriyle ilgili bilgilendirmeler sizlere ulaşıyor.

Birçok farklı kategoride kendinize uygun bir Podcast bulmanı mümkün. Apple bunların bazılarını listeledi:

Evlerimize kapandığımız bu dönemde kimler neler yapıyor diye merak ediyorsanız Mirgün Cabas’ın Podcast’i “Nasıl Gidiyor Karantina?”, Nilay Örnek’in mesleğini ustalıkla icra eden profesyonellerle sohbeti “Nasıl Olunur?”; Deniz Dülgeroğlu’ndan yeni başlayan “Merdiven Altı Terapi”, İzzet Çapa’dan keyifli #evdekal sohbetleri “Ya evde yoksan?”; İbrahim Selim’den eğlenceli “Bunu ben de yaparım”; yeni birşeyler öğrenmek için Ted ya da “Stuff You Should Know” gibi dünyaca çok takip edilen yayınlar; Can Bonomo ile “O Tarz mı?”, Diyetisyen Zeynep Çapay ile karantina döneminde sağlığına dikkat etmek isteyenler için “Alışkanlık Olsun”; Çocuklara kısa ama faydalı bilgiler vermek isteyenler için “Meraklı Zihinler”; çocukların uyku saatini keyifli ve kolay hale getiren “Uyku Hikayeleri” Apple Podcast’leri içinde bulabileceğiniz binlerce yayından sadece birkaçı.

Tabii Podcast dinlemek yerine kendi Podcast’inizi hazırlamayı da tercih edebilirsiniz.

Gittikçe artan bir ilgi odağı haline gelen Podcast’ler arasında yer almak isteyenler için App Store “Podcast’in ses getirsin!” hikayesi ile yazım aşamasından dünyayla paylaşmaya kadar yapılacaklar konusunda meraklılara destek oluyor. Bu süreçte etkili bir Podcast için hazırlanmak ve yayının akışını planlamak önemli. Yazar ve eğitmenlerin de kullandığı Scrivener 3 uygulaması Podcast’inin akışını planlamak, bölümlere ayırmak ve faydalı taslaklar yapmak için kullanıcılara destek oluyor. Hazırlanan akışı kaydetmek içinse Garageband ve bir mikrofon kullanılabilir. Kaydedilen Podcast’i bölümlere ayırararak düzenlemek için özel olarak geliştirilen Podcast Chapters dinleyicilerin daha kusursuz bir deneyim yaşamasını sağlayacak bir yöntem sunuyor. Artık Podcast’in hazır olduğuna göre yayınlayabilirsin bunun için App Store hikayesindeki adımları takip etmen yeterli.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz