Ana Sayfa Haberler iOS 13.5.5’in beta sürümünde sürpriz detay

iOS 13.5.5’in beta sürümünde sürpriz detay

0

iOS 13.5.1 güncellemesiyle birlikte yayınlanan iOS 13.5.5‘in beta sürümünde geçtiğimiz seneden beri konuşulan bir konuyla ilgili yeni detaylar göründü.

iOS 13.5.5’in beta sürümünde yeni bir detay ortaya çıktı

Yeni Beta sürümünün kodlarına göz atan kullanıcılar; Apple’ın Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade gibi ücretli abonelik hizmetleri üzerine hazırlanan bir kod buldu. Apple’ın daha önce müzik yapımı ve müzik dağıtımı işlerinde uzman olan şirketler ile anlaşmalar imzalamak için masaya oturduğu iddia edilmişti.

Apple’ın çevrimiçi abonelik hizmetlerine ayrı ayrı üye olmak için büyük bir meblağ gözden çıkarılması gerekiyor. Apple’ın bütün hizmetlerini tek bir çatı altında toplayarak, daha düşük bütçeyle Apple ekosisteminin genişletmek istediği düşünülüyor.

iOS 13.5.5 sürümünün içerisinde yer alan dosyalarda önceki iOS sürümlerinde bulunmayan “paket teklifi” ve “paket aboneliği” ile alakalı kaynak kodları bulunuyor. Buradan Apple’ın abonelik hizmetlerini düzenleyen kodlar üzerine çalıştığı düşünülüyor.

Apple; Apple Music için önde gelen müzik şirketleriyle ile uzun süreli olması planlanan anlaşmalar imzaladı. Apple’ın bu abonelik servisiyle sözleşmelerin sona erebileceği öngörülüyor.

Apple’dan bu konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz