Ana Sayfa Haberler iPhone 12 serisinin üretim tarihi ile ilgili yeni bilgilere ulaşıldı

iPhone 12 serisinin üretim tarihi ile ilgili yeni bilgilere ulaşıldı

0

DigiTimes‘ın raporuna göre Apple, bu yıl tanıtılacak olan iPhone 12 serisinin üretim tarihi konusunda yeni bilgilere ulaşıldı.

iPhone 12 serisinin üretim tarihi konusunda yeni detaylar keşfedildi

Raporda bütün ‌iPhone 12‌ modellerinin üretimine önümüzdeki ay  başlanacağı yazılmasıyla birlikte bütün modellerin üretimine aynı anda başlatılacağı konusunda netlik bulunmuyor. Apple’ın ‌iPhone 12‌ serisini her zaman olduğu gibi Eylül ayında duyurması muhtemel görünüyor.

Ming-Chi Kuo gibi analistler daha önce iPhone 12 Pro modellerinin üretiminde yaşanan zorluk nedeniyle piyasaya sürülmesinde gecikme yaşanabileceğini iddia ettiler.

Apple’ın bu yılın ilerleyen son çeyreğinde iki ‌iPhone 12‌ modeli ile iki ‌iPhone 12‌ Pro modeli olmak üzere toplam dört yeni iPhone piyasaya sürmesi bekleniyor. Dört modelde de OLED ekranlar, 5G desteği ve daha küçük bir çentik olması bekleniyor. Ayrıca iPhone 12 Pro modellerinde LiDAR sensörüyle geleceği söylentileri de bulunuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz