Ana Sayfa Haberler iPhone 12 sensörleri için üretim hızı artırıyor

iPhone 12 sensörleri için üretim hızı artırıyor

0

Apple’ın iPhone 12 serisi için Tayvan‘ın VCSEL ürün tedarik zinciri üreticileri üretim hızını yılın üçüncü çeyreğine kadar üretim hızı artırıldı.

iPhone 12 sensörlerinin üretim hızı için vites büyütüldü

Win Semicondoctors tarafından yayınlanan rapora göre Apple’ın yeni iPhone modelinin 3 boyutlu ve ToF kameralarını destekleyen VCSEL (Dikey Boşluklu Yüzey Yayan Lazerler) işlemcileri için siparişler alındığı belirtiliyor. Bu işlemciler iPhone’lara 3 boyutlu derinlik algılamasına bağlı olarak Face ID, Animoji ve Portre modu özçekimlerini sağlıyor.

Ayrıca Apple’ın büyük miktarda sipariş verdiği ve 2021 için hazırlıklar olarak VCSEL test kapasitesini artırıldığı için Eylül ayında gönderilecekleri belirtildi.

Bu sırada TSMC‘nin arka uç servis üyesi Xintec, yeni iPhone’lada kullanılacak DOE (kırınımsal optik parça) için ambalajlama hizmeti sunmayı sürdürecek.

Apple’ın iPhone 12 için ToF sensörlerini tanıtacağı söyleniyor. Bunlar iPhone’un artırılmış gerçeklik alanında ilerleme kaydetmesine yardımcı olacak. Ayrıca yeni nesil fotoğraf çekme teknolojisi için de faydalı olabilir.

Bu sensörlerin geçtiğimiz sene de geleceği iddia edilmişti. Bu özelliğin yalnızca iPhone 12 Pro cihazlarında yer alması bekleniyor. Raporda ToF bileşenlerinin  güçlü talep görebileceği de iddia edildi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz