Ana Sayfa Haberler Yeni iPhone modelleri hakkında şaşırtıcı iddia

Yeni iPhone modelleri hakkında şaşırtıcı iddia

0

EverythingApplePro, Twitter’da yeni iPhone modelleri ile ilgili yaptığı paylaşımla tanıtılmasını bekleyen herkesi şaşırtacak bilgiler verdi.

Yeni iPhone modelleri, iPhone 11 serisine benzer bir tasarımla gelebilir

Paylaşımda CAD görüntüsünde yeni iPhone modellerinde iPhone 11 Pro serisiyle aynı çentik boyutuna ve üçlü kamera dizilimiyle geleceği görünüyor. Daha önce çıkan söylentilerde Apple’ın bu sene tanıtacağı iPhone modellerinde cihazın önünde bulunan çentiğin küçüleceği ve üçlü kamera dizilimine ek olarak LiDAR kameranın bulunacağı öne sürülüyordu.

EverythingApplePro, yalnızca büyük ekranlı iPhone modelinde LiDAR sensörün bulunacağına inanıyor. Bu hafta içinde sızdırılan iPhone kalıplarında LiDAR sensörünün yer almamasını da bunu destekler nitelikte olduğunu düşünebiliriz.

Bu görsellerin genellikle üretim fabrikalarından sızdırılmış tasarımlar olmasıyla birlikte genellikle kılıf üreticileri tarafından cihazların tasarımını tahmin etmek üzere yapılıyor. Bunu göz önünde bulundurarak ekranda çentik ve arka kamera dizilimi hakkında doğru bir tahmin yapılamaz.

EverythingApplePro’nun iddiasına Ben Geskin’den yanıt geldi. Geskin, görsellerin yanlış olduğunu ve Temmuz ayına beklenmesi gerektiğini söyledi. Jon Prosser ise Geskin’in açıklamasını destekledi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz