Ana Sayfa Apple Apple’ın Kıdemli Başkan Yardımcısı WWDC20 hakkında konuştu

Apple’ın Kıdemli Başkan Yardımcısı WWDC20 hakkında konuştu

0

Apple’ın Kıdemli Başkan Yardımcısı Craig Federighi, teknolojiyle ilgili hazırladığı içeriklerle tanınan Marques Brownlee’nin WWDC20 ile ilgili sorularını yanıtladı.

Apple’ın Kıdemli Başkan Yardımcısı WWDC20 hakkında sorulara cevap verdi

Federighi iOS 14‘te üçüncü mail,  diğer uygulamalar ile birlikte tercih ettikleri İnternet tarayıcılarını varsayılan seçenek olarak değiştirebileceğini söyledi. Bu özelliğin harita ve diğer uygulamalar için geçerli olmadığını da belirtti.

Kullanıcı arayüzü değişen Siri ile ilgili olarak Federighi; “Bunun gerçekten harika olacağını düşündüğümüz için bu şekilde uygulamaya karar verdik” dedi.

macOS Big Sur‘un macOS 10.16 yerine macOS 11 olduğunu belirten Federighi, macOS Big Sur ve Apple Silicon’u  “platformun gerçek bir yenilenmesi” olarak tanımladı. macOS Big Sur’u uzun zaman sonra görülen ilk büyük tasarım değişikliği olarak tanımlayan Federighi, birkaç hafta boyunca kullanan insanlardan geri bildirim almayı dört gözle beklediğini söyledi.

Federighi, kullanıcıların neden iPad’lerde Hesap Makinesi veya Hava Durumu uygulamalarının bulunmadığı sorusuna; “Yapmadığımız bazı şeyler var. Çünkü o alanda gerçekten harika bir şey yapmak istiyoruz” dedi.

Kullanıcıların neden iPad’lerde Apple Watch uygulamasının bulunmadığı sorusuna Federighi, bazı kullanıcıların bu özelliği istemesinin mantıklı göründüğünü, ancak şirket olarak böyle bir planlarının bulunmadığını söyledi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz