Ana Sayfa Haberler Gelecekte tanıtılacak iPad’lerin olası çıkış tarihi ortaya çıkarıldı

Gelecekte tanıtılacak iPad’lerin olası çıkış tarihi ortaya çıkarıldı

0

Yeni nesil iPhone, teknoloji gündeminin değişmeyen maddeleri arasında bulunurken gelecekte tanıtılacak iPad’lerin çıkış tarihi  hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

Gelecekte tanıtılacak iPad’lerin çıkış tarihi yılın sonunda olabilir

Son olarak yeni nesil iPhone’ların kutu içeriği hakkında paylaştığı bilgilerle gündeme gelen analist Ming-Chi Kuo, bu sefer iPad’ler hakkında konuştu. MacRumors‘un haberine göre Kuo, 8.5 inç ekran boyutundaki altıncı nesil iPad Mini‘nin önümüzdeki senenin ilk çeyreğinde karşımıza çıkabilir. Geçtiğimiz sene piyasaya sürülen iPad mini modeline A12 Bionic işlemci, güncellenmiş FaceTime HD kamera ve Apple Pencil desteği eklenmişti.

Kuo’ya göre Apple, 10.2, 10.5 ve 10.8 inç olmak üzere üç iPad modelinin tanıtılacağı iddia ediliyor. Ancak bu tabletleri hangi serilere ait olacağı konusunda bir bilgi bulunmuyor. Kuo, bu iPad modellerinde geçtiğimiz hafta ortaya çıkarılan 20W gücündeki güç adaptörünün iPhone modellerinin aksine kutuların içinde yer alacağını öne sürdü.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz