Ana Sayfa Haberler A14 işlemcisinin üretim miktarı konusunda yeni söylenti

A14 işlemcisinin üretim miktarı konusunda yeni söylenti

0

TSMC’nin bu sene tanıtacağı iPhone modellerinde yer alacak 5nm’lik A14 işlemcisinin üretim miktarı hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

A14 işlemcisinin üretim miktarı 80 milyonu bulabilir

Apple’ın bu sene tanıtacağı iPhone modellerinde ilk kez 5G desteğini sunacak. Ayrıca cihazların kutu içeriği konusunda güç adaptörü ve EarPods’un bulunmayacağı yer almayacağıyla ilgili  çeşitli iddialar da bulunuyor. Apple’ın kısa süre önce bu konuyla ilgili bir anket çalışması yaptığı da ortaya çıkarıldı.

@L0vetodream isimli Twitter kullanıcısı tarafından yapılan paylaşıma göre Tayvanlı işlemci üreticisi TSMC Apple’a bu su sene 80 milyon A14 işlemci gönderecek.

Bununla birlikte kısa süre önce yayınlanan rapora göre Apple’ın 15-20 milyon adet iPhone’u piyasaya süreceği iddiasıyla da çelişiyor.

Apple’ın neden bu kadar işlemciyi sipariş edeceğini düşünecek olursak, aynı işlemciyi yeni iPad Pro ve ARM tabanlı Mac modelleri için de kullanacağı düşünülebilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz