Ana Sayfa Haberler iOS 13.6’nın GM sürümü yayınlandı

iOS 13.6’nın GM sürümü yayınlandı

0

Apple’ın kullanıcılara sunulmadan bir önceki sürüm olan iOS 13.6’nın GM sürümüiOS 14‘te bulunan özelliklerinin bir kısmını barındırıyor.

iOS 13.6’nın GM sürümü geliştiriciler için yayımlandı

iOS 13.6 GM sürümünde eklenen özellikler arasında Apple News+ Audio uygulaması bulunuyor. Apple News ekibi tarafından seçilen profesyonel bir ekibin sesli bir şekilde anlattıkları öyküleri iPhone kullanıcılarına sunuyor. İlk olarak iOS 13.5.5 beta sürümünde görünen bu özellik, bu sürüm ile birlikte kullanıma sunuluyor.

Ayrıca iOS 13.6’nın GM sürümünde iOS 14 ile tanıtılan CarKey özelliği de iOS 13.6 yükleyenlere sunulacak. Kullanıcılar, CarKey ile uyumlu olan aracının iPhone ile eşleştirmesinin ardından, araba anahtarı olarak kullanabilecek. WWDC20’de tanıtılan bu özellik ilk olarak yeni BMW 5 serisi ile kullanıma sunulacak.

iOS 13.6’nın GM sürümü ile sistem güncellemelerini indirmek ve yüklemek için geliştirilmiş destek sunulacak. Ayarlar uygulamasında bulunan Yazılım Güncelleme kısmında yer alan Otomatik Güncellemeler kısmına eklenen yeni bir seçenek ile güncellemelerin otomatik olarak indirilmesi ve yüklenmesi için yeni bir seçenek sunulacak. Bu seçeneklerden biri gece için otomatik indirme seçeneğiyken, iOS 13 güncellemelerini otomatik olarak indirme seçeneği de mevcut.

iOS 13.6 GM sürümü ile birlikte gelen bir başka değişiklik ise Sağlık uygulamasına baş ağrısı, titreme, boğaz ağrısı ve daha fazlası gibi hastaklıklar ile ilgili yeni semptomları takip etme yeteneğine dahil ediliyor.

Ayrıca, Haberler uygulamasındaki gizlilik bildirimlerinde ufak bir değişiklik eklendi.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz