Ana Sayfa Haberler Yeni nesil iPhone’ların donanımı konusunda yeni sızıntı

Yeni nesil iPhone’ların donanımı konusunda yeni sızıntı

0

Apple hakkında yaptığı isabetli tahminlerle bilinen isim bu sene tanıtacağı yeni nesil iPhone’ların donanımı hakkında yeni bir iddiada bulundu.

Yeni nesil iPhone’ların donanımı ile ilgili yeni sızıntı

Sonbahara giderek yaklaşırken bu sene tanıtılacak iPhone modelleri hakkında yapılan iddia ve sızıntılar hızını kesmeden artarak devam ediyor. Bugün son olarak Twitter’da sızıntılar yapan L0vetodream isimli kullanıcı, giriş ve üst seviye iPhone modellerinin RAM kapasitesini paylaştı.

L0vetodream’e göre giriş seviyesi modellerde 4 GB RAM bulunurken, üst seviye modellerde ise 6 GB RAM bulunması bekleniyor.

Bunun dışında yeni iPhone modellerinin donanımında  5 nm üretim sürecinden geçen Apple A14 Bionic işlemcisinin yer alacağı cihazların, performans açısından öne çıkacağı düşünülüyor.

Tasarım ve kamera özellikleri hakkında da çeşitli iddia ve rapor vb. içeriklerin lansmanda ne kadar doğru olacağını hep birlikte göreceğiz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz