Ana Sayfa Aksesuar iPhone 13’te yeni bir sorun: MagSafe düzgün çalışmıyor

iPhone 13’te yeni bir sorun: MagSafe düzgün çalışmıyor

0

MagSafe özelliği iPhone 12 ile birlikte gelmişti ve beraberinde getirdiği aksesuarlar ile oldukça ilgi görmüştü. Yeni çıkan iPhone 13 ailesi de MagSafe destekliyor ve eski aksesuarlarınızı da yeni nesilde kullanabiliyorsunuz. Fakat son zamanlarda iPhone 13 ile ilgili hataların çoğaldığı bir gerçek, bunun yanına MagSafe sorunu da eklenmiş durumda.

iPhone 13 serisinde MagSafe sorunu

Geçtiğimiz yıl satışan çıkan MagSafe özellikli deri cüzdanlar hala iPhone 13 ile uyumlu olarak satılabiliyor. Ancak bir iPhone 13’e sahipseniz ve cüzdanı telefonunuza yapıştırmak isterseniz bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Reddit’teki bir başlıkta paylaşılan şikayetler şu şekikde; ‘Kullanıcılar cüzdanı cihaza yapıştırdığında çıkması gereken bildirim bir türlü görünmüyor’ 

Bir başka yorum ise iPhone 12 kullanıcıları tarafından geldi, kullanıcılar bu sorunu iPhone 12’de yaşadığını belirttiler. Bu sorun belki de iOS 15 ile birlikte meydana gelmiş olabilir. Henüz bu durumla alakalı Apple tarafından bir açıklamadı gelmedi, bu nedenle sorunun kaynağı tam olarak belli değil.

MagSafe neden önemli?

MagSafe uyumlu bir deri cüzdan aldığınız da iPhone’unuza MagSafe mıknatısıyla yapışarak taşıdıklarınızın yanınızda kalmasını sağlıyor. Üç bölmeden oluşan bu cüzdana kartlarınızı koyabiliyorsunuz. En önemli özelliği ise Bul uygulaması ile uyumlu çalışması. Bu uyumluluk sayesinde cüzdanınızı iPhone’dan ayırdığınız anda bilinen son konumun kaydı tutuluyor. Bir AirTag kadar etkili olmasa da en azından nerede bıraktığınızı hatırlayabiliyorsunuz.

 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz