Ana Sayfa Apple 2022’de gelecek olan iPad Air üzebilir!

2022’de gelecek olan iPad Air üzebilir!

0

Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo, Apple’ın gelecek yıl artık OLED ekranlı bir iPad Air piyasaya sürmeyeceğini söyledi. iPad kullanıcıları yeni nesil iPad Air hakkında OLED ekranla gelmesi konusunda oldukça ısrarlı fakat Apple yine kendi dediğini yapabilir.

Ming-Chi Kuo daha önce Apple’ın 2022 yılına kadar iPad Pro serisini mini LED ekranlara ve iPad Air’i  OLED panellere geçireceğini iddia etmişti. Analist şimdi, Apple’ın “2022’de bir iPad Air başlatma planlarını iptal ettiğini” söylüyor.

Bunun nedeni Samsung’un Apple’ın performans ve maliyet gereksinimlerini karşılayamamasıdır. Planların rafa kaldırılmasıyla Kuo, Apple’ın 2022 iPad Air için LCD panelleri kullanmaya devam edeceğini söyledi. Apple, iPad serisi için daha yeni ekran teknolojilerini araştırmaya devam ediyor.

Apple, şimdiye kadar yalnızca 12.9 inç iPad Pro’da mini LED ekranlar kullandı. Bununla birlikte, yakında çıkacak olan 14 inç ve 16 inç MacBook Pro’larda mini LED paneller kullanılması da bekleniyor. Analist, Apple’ın iPad Pro serisini gelecek yıl tamamen mini LED panellere geçireceğine inanıyor. Şirket ayrıca 2022 için bir MagSafe destekli kablosuz ters şarj dahil olmak üzere önemli bir iPad Pro yeniden tasarımı üzerinde çalışıyor.

Peki siz gelecek yıl çıkacak olan iPad Air hakkında ne düşünüyorsunuz?


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz