Ana Sayfa Apple WhatsApp’a gelen 2 yeni özellik iOS kullanıcılarını sevindirecek

WhatsApp’a gelen 2 yeni özellik iOS kullanıcılarını sevindirecek

0

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, iOS kullanıcı için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncellemede kullanıcılar, iki yeni özelliğe kavuşacak. TestFlight programı aracılığıyla yayınlanan son güncellemeyle uygulamanın sürümü 2.21.200.11’e yükseldi.

Güncelleme şu an beta sürecinde ve tüm kullanıcıların erişime açık olması pekte uzun sürmeyecek. Bu güncellemeyle birlikte kullanıcılar yeni sohbet balonları ve kaybolan mesajlarla ilgili iki yeni özelliğe kavuşacak.

Yenilenen sohbet balonları

Yeniden tasarlanan sohbet balonları, eskisine göre daha yuvarlakdaha büyük ve daha koyu bir yeşil renge sahip olacak.

Kaybolan mesajlar için yeni bir eklenti

Whatsapp’ta kaybolan mesajları kontrol etmek için 24 saat, 7 gün ve 90 gün şeklinde farklı süreler sunan bir araç eklendi. Seçilen süre boyunca kaybolan mesajlar seçeneği tüm sohbetlerde aktif hale gelecek.

Bu özellik, güncellemeyi indirildikten sonra Gizlilik ayarları içinde yer alan Varsayılan Mesaj Zamanlayıcı özelliğini etkinleştirerek kullanılabilir hale gelecek.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz