Ana Sayfa AirPods Apple, yeni etkinliği ne zaman olacak, neler tanıtacak?

Apple, yeni etkinliği ne zaman olacak, neler tanıtacak?

0

Apple, 14 Eylül’de düzenlediği etkinlikte yeni iPhone 13 modellerini, yeni iPad’leri ve Apple Watch Series 7’yi duyurmuştu. Şirket bir sonraki etkinlik için tarih verdi, “Unleashed” isimli Apple etkinliği 18 Ekim Pazartesi günü Türkiye saatiyle 20:00’da çevrim içi ortamda gerçekleşecek. Apple’ın YouTube kanalında ve resmi web sitesinde canlı olarak izlenebilecek.

14 Eylül günü görücüye çıkmayan AirPods 3 modeli, bu etkinlikte karşımıza çıkabilir. Ayrıca yeni nesil Mac’lerin de 14 Eylül’de geleceği tahmin edilmekteydi. Tahminler ve sızıntılar bazen boşa çıkabiliyor.

Apple, Unleashed etkinliğinde neler tanıtacak?

Apple, ARM tabanlı Silicon işlemcisinden güç alan ilk cihazlarını geçtiğimiz sene tanıttı. M1 işlemcili MacBook Air, MacBook Pro, Mac Mini, iMac ve iPad Pro’yu gördük. 18 Ekim’deki etkinlikte ise, Silicon mimarisinin güncellenmiş versiyonu olan M1X işlemcili MacBook Air, MacBook Pro ve Mac Mini modellerinin tanıtılacağı tahmin ediliyor.

İddialara göre Unleashed etkinliğinde tanıtılması beklenen 14 ve 16 inçlik M1X işlemcili MacBook Pro, mini LED teknolojisine sahip olacak. HDMI ve SD kart okuyucuyla beraber USB-C’nin yerini alacak olan bir MagSafe portunun da ekleneceği tahminler arasında. Ek olarak cihazın Touch Bar yerine fiziksel tuş takımıyla donatılması bekleniyor.

Apple, Unleashed etkinliğinde yeni bilgisayarlarla beraber uzun süredir beta aşamasında olan macOS 12 Monterey işletim sisteminin çıkış tarihini de açıklayacak.

Sizler Apple etkinliğinden neler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı eksik etmeyin..


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz