Ana Sayfa Aksesuar USB-C’li Magic aksesuarlar geliyor!

USB-C’li Magic aksesuarlar geliyor!

0

Teknoloji devi Apple, bu ayın başlarından itibaren çıkan iddiaların ardından “Scary Fast” adlı etkinliğini duyurdu. Şirket, bu etkinlikte yenilenmiş Mac ürünlerini tanıtacak. Aktarılanlara göre tanıtılacak ürünler arasında Magic Mouse gibi aksesuarlar da yer alacak. İşte ayrıntılar…

Apple, yenilenmiş Magic Keyboard, Mouse ve Trackpad tanıtacak!

Apple, 30 Ekim Pazartesi günü gerçekleşecek etkinlikte M3 ve M3 Max işlemciler ile donatılan yepyeni MacBook Pro‘lar, M3‘ten güç alacak yenilenmiş 24 inç iMac ve USB-C port yuvasına sahip yeni aksesuarlar tanıtacak.

Apple, yenilenmiş Magic Keyboard, Mouse ve Trackpad tanıtacak!

Bloomberg’den Mark Gurman‘ın haberine göre Apple, bu etkinlikte yepyeni Magic Keyboard, Magic Mouse ve Mac için Magic Trackpad de tanıtacak. Bu aksesuarların şarj için Lightning yerine USB-C bağlantı noktasına sahip olmaları bekleniyor.

İlginizi Çekebilir – Söylentiler üzdü: Apple Watch Ultra 3 sızıntıları

Söz konusu üç aksesuar için tasarım bakımından bir değişiklik olup olmayacağı bilinmiyor. Bu, Mac bilgisayarlar için de geçerli. Tabii bu noktada bir beklenti olduğunu belirtmek gerekiyor.

Apple, yenilenmiş Magic Keyboard, Mouse ve Trackpad tanıtacak!

Bildiğiniz üzere Magic Mouse‘larda şarj girişi farenin alt kısmına konumlandırılmış. Bu, cihaz şarj olurken kullanılmasını engelliyor ve haliyle kullanıcı deneyimini bir hayli düşürüyor. Sosyal medyada bile dalga konusu olan bu durumun pazartesi günü tanıtılacak yepyeni Magic Mouse ile son bulacağı tahmin ediliyor.

Scary Fast etkinliği, Pazartesi gününü Salıya bağlayan gece saat 03.00‘te başlayacak. Bizler de yeni ürünleri çok gecikmeden sizler ile paylaşacağız.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz