Ana Sayfa Güncellemeler Çalışmalar başladı: iOS 17.2 Beta 1 yayınlandı! İşte yeni gelecek özellikler

Çalışmalar başladı: iOS 17.2 Beta 1 yayınlandı! İşte yeni gelecek özellikler

0

Apple, geçtiğimiz günlerde iOS 17.1 kararlı sürümünü herkes için yayınladı. Akabinde teknoloji devi, kısa süre önce iOS 17.2’yi geliştiricilere sunarak yeni sürüm için testlere başladı. İşte iOS 17.2 ile gelecek özellikler…

iOS 17.2 Beta 1 geliştiriciler için yayınlandı!

21C5029g yapı numarası ile ilk olarak geliştiricilere sunulan iOS 17.2 Beta 1 güncellemesi, bir dizi yeniliği beraberinde getiriyor. Peki bunlar neler? İşte yeni gelecek özellikler…

iOS 17.2 Beta 1 geliştiriciler için yayınlandı!
  • Journal uygulaması

Apple’ın ilk olarak haziran ayında gerçekleşen WWDC 23 etkinliğinde tanıttığı Journal uygulaması, iOS 17.2 Beta 1 ile kullanıma sunuldu. Journal, adından da anlaşılabileceği üzere bir anı uygulaması.

İlginizi Çekebilir – Söylentiler üzdü: Apple Watch Ultra 3 sızıntıları

  • Apple Music

Apple Music uygulaması için önemli bir yenilik var. Bu yenilik, çalma listenizi diğer kişiler ile paylaşabilecek olmanız. Paylaştığınız kişiler çalma listesinin sırasını değiştirebilecek veya sıraya şarkı ekleyebilecek. Bu özelliği arkadaşınızla birlikte şarkı dinlemek için kullanabilirsiniz.

  • Eylem düğmesi için yeni seçenek: Çeviri

Bildiğiniz üzere Apple, iPhone 15 serisinde bir önceki serilerdeki fiziksel sessize alma tuşunu bıraktı ve bir Eylem Düğmesi yerleştirdi. Bu düğmeye istediğiniz işlevi verebiliyorsunuz.

Eylem Düğmesi için kamerayı başlatma, el fenerini açma ve bir odağı kapatıp açma gibi işlevlere bir yenisi daha eklendi. Bu işlev, çeviri yapma. Bu sayede iki farklı dil arasında sesten metne çevirmeyi başlatabilirsiniz.

  • Hava Durumu ve Saat için yeni widget

Kullanıcıların favori özelliklerinden birisi olan Widget’lar için de bir yenilik mevcut. Öyle ki güncelleme, Hava Durumu ve Saat uygulamaları için yeni widget’lar getiriyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz