Ana Sayfa AirPods USB-C’li AirPods Max bekleyenlere kötü haber!

USB-C’li AirPods Max bekleyenlere kötü haber!

0

Teknoloji devi Apple, yarın önemli bir etkinlik düzenleyecek. Şirket, “Scary Fast” adlı bu etkinlikte yeni ürünlerini tanıtacak. Bu ürünlerin neler olduğu şimdiye kadar sızdı ve beklentiler saatler kaldıkça daha da çok artıyor. Son olarak sektörde güvenilir kaynaklar arasında yer alan Mark Gurman’dan yeni AirPods Max için beklentileri düşüren haber geldi.

USB-C’li AirPods Max bu yıl gelmeyecek!

Daha önce sızdırılan bilgilere göre Scary Fast etkinliğinde M3 ve M3 Max işlemciler ile donatılan yepyeni MacBook Pro‘lar, M3‘ten güç alacak 24 inç iMac ve USB-C port yuvasına sahip yeni aksesuarlar tanıtacak. Ortaya çıkan bilgiye göre ne yazık ki bu ürünler arasında AirPods Max yer almayacak.

USB-C'li AirPods Max bu yıl gelmeyecek!

Bloomberg’den Mark Gurman’a göre Apple, AirPods Max’i 2024 yılının sonlarına kadar güncellemeyecek. Yenilenmiş kulak üstü kulaklığın Avrupa Birliği standartları gereği USB-C port yuvası ile geleceğine kesin bir gözle bakılıyor. Tabii bu yalnızca AirPods Max için geçerli değil. Diğer AirPods modelleri, Magic Keyboard, Magic Trackpad gibi Mac aksesuarları da USB-C ile tanıtılacak.

İlginizi Çekebilir – AirPods 4 heyecanlandırdı: Gürültü engelleme özelliği!

Apple’ın Scary Fast etkinliği, Pazartesi gününü Salıya bağlayan gece saat 03.00‘te başlayacak. Bizler de yeni ürünleri çok gecikmeden siz Sihirli Elma okuyucuları ile paylaşacağız.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Apple’ın etkinliğinden ve yenilenmiş ürünlerden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz