Ana Sayfa iPad Apple’dan büyük ekranlı iPad Air geliyor!

Apple’dan büyük ekranlı iPad Air geliyor!

0

Teknoloji devi Apple, her yıl farklı elektronik ürünler ile tüketici karşısına çıkmaya devam ediyor. Yakın zamanda M3 işlemci serisini, yeni MacBook modellerini ve 27 inç iMac modelini tanıtan Apple’ın önümüzdeki yıl mevcut modele kıyasla daha büyük ekranlı iPad Air tanıtacağı ortaya çıktı.

Apple, yeni 12,9 inç iPad Air tanıtacak!

Bundan birkaç gün önce Apple’ın önümüzdeki yıl bütün iPad cihazlarını yenileyeceği ortaya çıkmıştı. Kısa süre önce sızdırılan bir bilgiye göre yenilenmiş cihazlara ek olarak tamamen yeni bir ürün de tanıtılacak.

Apple, yeni 12,9 inç iPad Air tanıtacak!

Apple ile ilgili doğru tahminlerde bulunan ünlü analist Ming-Chi Kuo, teknoloji devinin önümüzdeki yıl iPad serisine 12,9 inçlik yeni bir iPad Air ekleyeceğini öne sürdü. Bu tüketiciler tarafından oldukça isteniyordu.

İlginizi Çekebilir – 12.9 inç iPad Pro devam etmeyecek: Halefi ise oldukça heyecanlandırdı!

Aktarılan bilgilere göre 12,9 inçlik iPad Air, LCD bir ekranla gelecek. Bununla beraber iPad Pro modellerindeki gibi oksit bir arka kasaya sahip olacak. Bu, cihazın ekran bakımından 10,9 inç iPad Air’den daha performanslı olacağı anlamına geliyor.

Apple, yenilenmiş iPad cihazlarını 2024’ün ilk çeyreğinde tüketici karşısına çıkaracak. İlk olarak 10,9 inç iPad Air, ardından ise 12,9 inç iPad Air‘in piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni 12,9 inçlik iPad Air’den beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz