Ana Sayfa iPad Önümüzdeki yıl tanıtılacak iPad Air modelleri ne gibi yenilikler getirecek?

Önümüzdeki yıl tanıtılacak iPad Air modelleri ne gibi yenilikler getirecek?

0

Teknoloji devi Apple, tanıttığı ürünleri aradan birkaç yıl geçmesinin ardından güncellemek amacıyla daha güçlü donanımlar ile bir daha piyasaya sürüyor. Buna da yenileme işlemi deniyor. Apple’ın önümüzdeki yıl iPad modellerini baştan aşağı yenileyeceği söyleniyor. Peki iPad Air 2024 yenilikleri neler olacak?

iPad Air 2024, ne gibi yenilikler getirecek?

Apple, en son yaklaşık 2 yıl önce yeni bir iPad Air tanıttı. Şirket, aradan geçen sürede önemli teknolojiler geliştirdi. Bu bağlamda önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde tanıtılması beklenen cihazın işlemciden ekrana kadar önemli yenilikler içermesi bekleniyor. O halde lafı çok uzatmadan beklenen iPad Air 2024 yeniliklerine geçelim.

iPad Air 2024, ne gibi yenilikler getirecek?

12,9 inç modeli de olacak

Apple ile ilgili güvenilir kaynaklardan Ming-Chi Kuo tarafından bildirilenlere göre Apple, önümüzdeki yıl içinde iki farklı iPad Air modelini piyasaya sürecek. İlk model, alışılageldiği üzere 10,9 inçlik bir ekrana sahip olacakken, diğeri ise daha geniş bir 12,9 inçlik ekrana sahip olacak. Cihazların LCD ekrana yer vereceği belirtiliyorken, 12,9 inç iPad Air‘in ekran bakımından daha performanslı olacağı aktarılıyor.

İlginizi Çekebilir – Apple’in güvenlik sorunları ve çözümleri: Face ID ve Touch ID riski!

Güçlü işlemci

Apple’ın 2022 yılında tanıttığı 10,9 inç iPad Air, M1 işlemcisinden güç alıyor. Yeni gelecek olan modelin kalbinde ise M2 işlemcisi yer alması bekleniyor. Bu, performansın ve güç verimliliğinin artacağı anlamına geliyor.

Wi-Fi 6E ve Bluetooth 5.3

Yeni iPad Air modellerinde Wi-Fi 6E ve Bluetooth 5.3 bağlantı desteği olması bekleniyor. Bu yenilikle birlikte daha hızlı bağlantı sunulacak. Şirket, en son tanıttığı iPad Pro, iPhone 15 Pro modellerinde ve yeni Mac’lerin neredeyse hepsinde Wi-Fi 6E ve Bluetooth 5.3 bağlantısı sundu.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? iPad Air 2024 modellerinden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz