Ana Sayfa Güncellemeler Windows’a özel olan özellik, nihayet Mac’lere de geliyor!

Windows’a özel olan özellik, nihayet Mac’lere de geliyor!

0

Windows işletim sisteminde sevilen bazı özellikler birer birer Mac için de kullanıma sunulmaya devam ediliyor. Son olarak Microsoft Outlook uygulamasın beğeni toplayan resimli tema özelliği, nihayet Mac’lere de geliyor. İşte ayrıntılar…

Mac için Microsoft Outlook, resimli tema özelliğine kavuşuyor

Microsoft’un e-posta uygulaması Outlook, görünüm açısından pek çok tema seçeneği sunuyor. Windows işletim sistemi kullanıcıları renk seçeneklerine ek olarak arka plana resim de ekleyebiliyorlardı. Ancak Mac kullanıcıları için yalnızca renk seçeneği mevcuttu. Fakat bu durum artık değişiyor.

Mac için Microsoft Outlook, resimli tema özelliğine kavuşuyor

Microsoft, kısa süre önce yaptığı açıklamada Outlook’un Mac sürümü için renkli tema seçenekleri kullanıma sunulacağını duyurdu. Şirketin geliştirme yol haritasında görünen bu özelliğin Mart 2024 itibariyle kullanılabileceği bilgisi paylaşıldı.

İlginizi Çekebilir – iPhone’unuzda mutlaka yüklü olması gereken en kullanışlı uygulamalar!

Tabii bu tarih aksi bir durumda ilerleyen bir zamana ertelenebilir. İlgili güncellemeyi ilk olarak test kullanıcılarının alması, daha sonrasında ise kararlı sürümün yayınlanması bekleniyor.

Microsoft, son zamanlarda kendi uygulamalarına harcadığı mesaiyi bir hayli artırdı gibi görünüyor. Bu bağlamda şirket, yakın zamanda yeni özellikler ile karşımıza çıkabilir. Yenilikler için beklemekte fayda var.

İlginizi Çekebilir – iPhone uygun Wi-Fi ağına bağlanmanız için bildirim gönderebiliyor!

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Microsoft Outlook uygulamasını kullanıyor musunuz ve yeni gelecek özelliği nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz