Ana Sayfa Oyun Netflix aboneleri mutlu! GTA: The Trilogy ücretsiz oluyor

Netflix aboneleri mutlu! GTA: The Trilogy ücretsiz oluyor

0

Dünyanın en büyük dijital akış platformu olan Netflix, son dönemlerde mobil oyun tarafına yoğunlaşmış durumda. Oyun kütüphanesine sürekli olarak yeni yapımlar dahil eden Netflix, şimdi ise GTA: The Trilogy – The Definitive Edition ekleneceğini açıkladı. İşte ayrıntılar…

GTA: The Trilogy – The Definitive Edition, Netflix ile ücretsiz oluyor

Netflix, bugün resmi web sitesi üzerinden yaptığı duyuru ile abonelerine GTA 3, GTA: Vice City ve GTA: San Andreas oyunlarını kapsayan GTA: The Trilogy – The Definitive Edition’i sunacağını açıkladı.

Netflix GTA

Netflix aboneleri, 14 Aralık tarihinden itibaren söz konusu bu mobil oyunları App Store ve Play Store üzerinden indirebilir. Şu an ise ön kayıt yaptırabilirsiniz. Netflix’in bu duyurusu, oyun dünyasında çok konuşuldu.

İlginizi Çekebilir – Oyun Modu Mac bilgisayarınızı nasıl etkiliyor?

Liberty City adı verilen kurgusal bir şehirde geçen Grand Theft Auto 3 – The Definitive Edition‘da ana karakter olan Claude’u kontrol ediyoruz.

GTA serisinin en bilinen oyunlarından Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition, 1980’li yılların Miami’sinde geçiyor. Oyuncular olarak Tommy Vercetti’yi kontrol ediyor ve suç dünyasında yükselmeye çalışıyoruz.

Kurgusal bir Kaliforniya eyaleti olan San Andreas’ta geçen Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition‘da hikaye, ana karakter olan Carl “CJ” Johnson’ı takip ediyor.

Netflix, şu anda farklı türlerde 80’den fazla mobil oyunu abonelerine sunuyor. Şirket, ilerleyen zamanlarda farklı yapımlar ile kullanıcıların karşısına çıkabilir.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Netflix‘i oyun tarafında başarılı buluyor musunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz